reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

antykoncepcja a ciaza

Witam. Pisze do Was ponieważ potrzebuje pomocy a mianowicie problem polega na tym ze od prawie roku biorę tableki antykoncepcyjne "ovranette" (bialo-zielone opakowanie to jest) nie ukrywam nie zdarzało i się brać o danej godzinie każdego dnia ale było wszystko wporzadku do miesiczka występowała trwała po 4 dni ale we wrześniu do polowy października brałam 3 antybiotyki oraz mnóstwo przeciwbólowych pod koniec października miałam mieć miesiączkę, owszem była ale tylko jeden dzień teraz kolejne opakowanie tabletek skończyłam ale miesiączka wg nie wystąpiła, wiec pytanie moje jest takie czy mogę być w ciąży? Z narzeczonym kochamy się bez dodatkowych zabezpieczen tylko tabletki biorę i na teraz miesiączki nie ma ale są bole/klocia w podbrzuszu i okolicach.

reklama
Ulotka była czytana niejednokrotnie, wiem ze nie daje 100% pewnosci ale liczę, ze ktoś już miał taka sytuacje i jakoś doradzi,pomoze :)

Nie :) może jest jakiś inny powód dlaczego może tak być . A pomoc w takim sensie miałam na myśli, ze poda jakąś konkretna odpowiedz ktora no przydazyla się danej osobie w tym temacie :) i będę moglabyc spokojniejsza. :)

Zrób test. Jak nie jesteś wciąży to faktycznie jest jakiś inny powód, ale wtedy to tylko lekarz powie jaki :)

reklama
A ile możesz się spóźnić z tabletka bo jedne trzeba co do godziny a inne mozna się spóźnić 12 h.
A jak nie potrafisz tego dopilnować to 5 budzikow sobie nastawiaj albo zmień anty. ..
I chyba każdy wie ze jak sie bierze antybiotyk to trzeba sie dodatkowo zabezpieczać:/:/
Nie masz chyba 5 lat
Idz na betę albo po test bo jak krwawienie nie wystąpiło to mogło dojść do zapłodnienia co Ci z pisania tutaj? ?