Witam. Pisze do Was ponieważ potrzebuje pomocy a mianowicie problem polega na tym ze od prawie roku biorę tableki antykoncepcyjne "ovranette" (bialo-zielone opakowanie to jest) nie ukrywam nie zdarzało i się brać o danej godzinie każdego dnia ale było wszystko wporzadku do miesiczka występowała trwała po 4 dni ale we wrześniu do polowy października brałam 3 antybiotyki oraz mnóstwo przeciwbólowych pod koniec października miałam mieć miesiączkę, owszem była ale tylko jeden dzień teraz kolejne opakowanie tabletek skończyłam ale miesiączka wg nie wystąpiła, wiec pytanie moje jest takie czy mogę być w ciąży? Z narzeczonym kochamy się bez dodatkowych zabezpieczen tylko tabletki biorę i na teraz miesiączki nie ma ale są bole/klocia w podbrzuszu i okolicach.
reklama
beatka10123
Fanka BB :)
Antybiotyk utrudnia wchlanianie hormonow wiec antykoncepcja mogla byc nie skuteczna w tamtym czasie.
reklama
A ile możesz się spóźnić z tabletka bo jedne trzeba co do godziny a inne mozna się spóźnić 12 h.
A jak nie potrafisz tego dopilnować to 5 budzikow sobie nastawiaj albo zmień anty. ..
I chyba każdy wie ze jak sie bierze antybiotyk to trzeba sie dodatkowo zabezpieczać:/:/
Nie masz chyba 5 lat
Idz na betę albo po test bo jak krwawienie nie wystąpiło to mogło dojść do zapłodnienia co Ci z pisania tutaj? ?
A jak nie potrafisz tego dopilnować to 5 budzikow sobie nastawiaj albo zmień anty. ..
I chyba każdy wie ze jak sie bierze antybiotyk to trzeba sie dodatkowo zabezpieczać:/:/
Nie masz chyba 5 lat
Idz na betę albo po test bo jak krwawienie nie wystąpiło to mogło dojść do zapłodnienia co Ci z pisania tutaj? ?