reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kiedyś niewielu ekspertów wierzyło, że małe dzieci mogą doświadczać depresji lub lęku. latach 90. stało się jasne, że depresji i lęku mogą doświadczać nawet trzylatki. Jednak u wielu dzieci objawy depresji objawiają się w pozornie niepowiązany sposób, na przykład agresją, zaburzeniami odżywania lub nadpobudliwością. Zapraszam cię na bezpłatny live. 2. marca o 15:30 Wpadaj na YT albo oglądaj na FB

reklama

antykoncepcja po porodzie

reklama

Mailen

Fanka BB :)
U nas wczoraj wieczorem juz było tak milutko...........aż tu wreszcie mały się obudził i zaczął płakać i nici z całego zachodu :( ;) :laugh:

marta15

Fanka BB :)
Mailen, to jest chyba najgorsze, robi się juz fajna atmosferka, a tu nagle płacz słychać i po atmosfrece ;D

słowiczek

mama pisklaczków
Miasto
piękna okolica Poznania
Nam jakiś czas temu udało się. Pierwszy raz mamy za sobą... Były świece, dobre winko, muzyczka, tylko dzieciaczki coś wyczuły, że starzy chcą się ich szybciej pozbyć ( czyt. szybciej uśpić) jakoś marudziły długo. No ale się udało. Było nawet przyjemnie... ;)

reklama
Ż

żużaczek

Gość
A JA PO JEDNYM RAZIE ZNOWU ZASTÓJ. NIEEE CHCE MI SIĘ! To chyba jednak hormony i dobrze! Bo gozej ma moj maz... dla mnie to "wsio ryba"

Do góry