reklama

Antykoncepcja po porodzie

hej
jestem po wizycie u gina, nadżerka się zmniejszyła :-) za 3 miesiące mam przyjśc na cytologię i zobaczymy co dalej z nia.
macica obkurczona, wio ok
przepisał mi 3 opak. tabsów Zoely - czy któraś z was brala? na necie malo info o tych tabsach

reklama
mi ginek wlepił asubtele i jest boska (aż 6 op);-) łatwo się na niej wagę utrzymuje, nie mam jakichś jazd hormonalnych z tym że apetyt na męża mam zwierzęcy:-D

Hej, ja tez wczoraj bylam u lekarza. Yaz znaczy Yasmine? Bo jesli tak to i mi je przepisala gin. Jeszcze nie mialam @ i mam poczekac az dostane, ja najbardziej boje sie o wage. Ale wolalabym zeby mój poped pozostal jaki jest;)Gin namawiala mnie na plaster, zastrzyki raczej odradzała...hm

Ze mną mój pogadał i dał mi te Asubtele ale podobno to to samo co Yasmine z tym że tanszy odpowiednik. Nie zatrzymują wody w organiżmie i jakoś na wagę nie wpływają i powiem wam że pierwszy raz na anty naprawdę ładnie mi się chudnie, pczywiście jak nie dam ciała i nie rzucę się na tabliczkę czekolady:-D

Ja tam tez libido zawsze wysokie mialam:) Teraz biore azalie ochote na meza mam straszna ale najgorsze jest to ze mnie jeszcze tam wszystko boli, nie wiem mam uczucie ze jestem albo za waska albo za sucha:-D:-D nie wiecie kiedy przejdzie ten stan?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry