Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale to tak trafił w ciemno? Na chybił trafił wybrał numer i napisał?AWERSJA
a jak ci powiem, że na gg mnie wyhaczył to uwierzysz?![]()
![]()

a ja mu na to: "nie wydaje mi się"-cóż....do dziś mi to wypomina 
swojego poznałam w pracy. Wcześniej byłam 2 lata sama po bardzo trudnym związku i byłam na etapie nienawidzę mężczyzn kocham swoją pracę i imprezy
Pracowaliśmy w różnych działach przez pół roku mijając sie na korytarzach i gadając służbowo aż pewnego dnia poszłam do neigo rozliczyć swój projekt wtedy projektowałam kuchnie, przyjechała kuchnia i musiałam ją rozliczyć projekt a towar no i staliśmy na tym szarym burym ponurym magazynie spojrzał mi w oczy mi sie kartki posypały i tak nic nie rozliczyliśmy ja zeszłam do kompa pracować dalej ale o pracy nie było już mowy byłam zakochana od małego placa nogi po stojące dęba włosy na głowie
Później zamieszkaliśmy razem Jacek zdradził mi swoje marzenie ze chce mieć dziecko zaczęłam robić badania itp i okazało się że jest z tym problem ... po świętach prawie sie rozeszliśmy jak mi powiedział ze bez dzieci nie potrzebne mu małżeństwo ot walną głupotę i tak w styczniu okazało się że jestem w ciąży
- wtedy gdy przestaliśmy sie starać ale i sie nie zabezpieczaliśmy
a w kwietniu po wybaczeniu sobie wszystkich grzechów wzięliśmy ślub i dziś jesteśmy najszczęśliwsi na swoim kawałku światka