reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kiedyś niewielu ekspertów wierzyło, że małe dzieci mogą doświadczać depresji lub lęku. latach 90. stało się jasne, że depresji i lęku mogą doświadczać nawet trzylatki. Jednak u wielu dzieci objawy depresji objawiają się w pozornie niepowiązany sposób, na przykład agresją, zaburzeniami odżywania lub nadpobudliwością. Zapraszam cię na bezpłatny live. 2. marca o 15:30 Wpadaj na YT albo oglądaj na FB

reklama

Antykoncepcja...po porodzie

Czarodziejka

Fanka BB :)
Miasto
w-wa
Ja przyznaję ze pierwszego sexiku balam sie jak ognia, oczywiscie ze względu na ból, ktory juz sobie wyobrazalam...okazalo sie jednak ze niepotrzebnie panikowalam...NIC A NIC NIE BOLAŁO....a co wiecej mam wrazenie ze jest lepiej niż przed porodem!!!!:-D

reklama

Agus241

Październikowa mama'06 Entuzjast(k)a
A ja mam wrazenie,ze po porodzie to jakos odeszla mnie ochota...tak jak w ciazy mialam straszna ochote czego nie mozna powiedziec o moim mezu bo bal sie,ze moze cos zrobic dziecku tak teraz zero pociagu,ale mam nadzieje,ze to przejsciowe i nie dlugo minie:)))

ewelincia

Zaangażowana w BB
Ja juz tez mam swoj " pierwszy raz za soba i bylo strasznie na poczatku ale pozniej bylo suuper. Ja stosuje tabletki CERAZZETE boje sie troche bo ponoc jak sie stosuje te tabl mozna zajsc w ciaze,wiec nie wiem

Agus241

Czarodziejko-dziekuje za informacje:)))Dopiero teraz to zauwazylam,ale jestem gapa....

Ines

Mama Arusia(*) i Mariczki
Dziewczyny dzisiaj pojawiło mi się pierwszy raz jakieś plamienie...:baffled: nie wiem czy będzie z tego @ ale ostatnie dni źle się czułam i pobolewało mnie dość mocno podbrzusze... myślalam ze to jajnik mnie boli i nawet szykowałam się na wizytę do gina a to być może był zwykły ból przed @... :baffled: Zobaczymy co się z tego wykluje. Karmię Mariczkę wyłącznie piersią miałam więc nadzieję że dłużej @ nie przylezie :wściekła/y: :-( :baffled:
A jak jest u Was:confused:

Agus241

U mnie na szczescie jeszcze nic sie nie pojawilo,wczesnej dostalam krawienia,ale bylo to spodowane tym,ze wzielam cerazette...a narazie cisza i mam nadzieje,ze jak najdluzej;-)

Czarodziejka

Fanka BB :)
Miasto
w-wa
Ines - moja kolezanka takze karmi piersią i mówila mi ze miala nie tyle okres co plamienie tak ze 3dni.

Ja niestety mam za sobą juz 2 miesiączki (pierwsza byla mega bolesna) natomiast kolejna juz tak jak przed ciązą (4 dni okres i bezboleśnie)

mon_ka

Październikowa mama'06 Zadomowiona(y)
O kurcze!!! Ja to już dostałam w piątym tygodniu połogu :szok:
Na poczatku myslałam, że to jeszcze po porodzie mi wszystko schodzi, ale jak się okazało po konsultacji z polożną i lekarzem to tak nie było. Kurcze a tak krwawiłam przez 3 dni,że szok. Lekarz powiedział, że jeśli będę tak dłużej krwawic to miałam iśc do szpitala na czyszczenie :baffled: Całe szczęście ustąpiło, bo nie wiem jak bym zniosła rozstanie z moim maleństwem :-(

A jeśli chodzi o zabezpieczenie hmm...to zostane przy prezerwtywach, bo raczej nic innego nie wchodzi w gre. :no: Ja tam w sumie po ciąży nie mam wogóle ochoty na sex, a mój mąż wręcz przeciwnie, jak i w czasie ciąży tak i teraz mnie zamęcza. Przez ta moją niechęc non stop sprzeczam sie z mężem, bo on nie potrafi zrozumiec,że nie mam ochoty codziennie się kochac, że jestem zmęczona czy coś mnie boli!!! Mam na niego takie nerwy, że szok :wściekła/y:
A może to zemna jest cos nie tak :baffled:
A jak wygląda u was sytuacja z mężami, są wyrozumiali, czy też tak nalegają non stop?? :-p

Agus241

U nas jest normalnie tzn.ja tez mam ochote no moze nie codziennie chociaz ostatnio byla taka trzydniowka:-),ale jest tak jak przed ciaza.Wczesniej pialam,ze nawet mnie nie ciagnie,ale juz mi przeszlo...Po porodzie byam tak zmeczona i po pologu,ze nawet nie chcialamo o tym myslec...w kazdym badz razie nie ma tragedii:)))

reklama

gufi

Październikowa Mama'06 Fan(ka)
Miasto
Łódź/Pabianice
u nas tez jest tak jak przed ciaza czyli normalnie. czasem jestem wieczorem mega zmeczona i nie mam ochoty na nic, a tym bardziej na seks. a czasem jak mnie dopadnie chetka ;-)

ja koncze juz 3 opakowanie CERAZETTE i jestem zadowolona. zreszta pigulki bralam przed ciaza 8 lat i nigdy nie odczuwalam zadnych skutkow ubocznych.

Do góry