reklama
Gwiazdeczka
Mama '06 i '14
Gufi, masz PW
FAŁSZYWY ALARM Z @ U MNIE
Co do przytulanek to... hmm mój mąż też bardzo lubi przytulić się "bez zobowiązań" :-) ale z seksem u nas też jest ok. Jest może troszkę rzadziej niż przed ciążą ale to wynika z faktu że ja jestem zmęczona po całym dniu z bąbelkiem a on po całym dniu pracy... Oboje jesteśmy wyrozumiali i jest wszystko OK!
:-)

Co do przytulanek to... hmm mój mąż też bardzo lubi przytulić się "bez zobowiązań" :-) ale z seksem u nas też jest ok. Jest może troszkę rzadziej niż przed ciążą ale to wynika z faktu że ja jestem zmęczona po całym dniu z bąbelkiem a on po całym dniu pracy... Oboje jesteśmy wyrozumiali i jest wszystko OK!

Gwiazdeczka
Mama '06 i '14
FAŁSZYWY ALARM Z @ U MNIE![]()
![]()
OOO no to super,:-) plamienie mialas? ciekawe dlaczego??

Szukalam w necie i znalazlam cos takiego http://www.persona.info.pl/Index.cfm
Agnieszka18
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
U mnie też jakieś dziwne delikatne plamienie jak u INES ale przeszło po jednym dniu ...
Czai się @ ale wie że jest jeszcze niechciana
Czai się @ ale wie że jest jeszcze niechciana

oj ja karmię i @ jak szalona pojawiła się bez poprzedniego krwawienia
brrr już się odzwyczaiłam od tego cholerstwa.
A powiedzcie, czy mozna używać tamponów? wiem, że kiedyś już o tym pisałyście ale nie potrafie sobie przypomniec. Nienawidze podpasek.. w sumie to kiedyś trzeba wrócic do tamponów, chyba karmienie nie jest przeciwskazaniem....
mam nadzieje.

brrr już się odzwyczaiłam od tego cholerstwa.
A powiedzcie, czy mozna używać tamponów? wiem, że kiedyś już o tym pisałyście ale nie potrafie sobie przypomniec. Nienawidze podpasek.. w sumie to kiedyś trzeba wrócic do tamponów, chyba karmienie nie jest przeciwskazaniem....

reklama
Siaśka
Aktywna w BB
Poczytałam Wasze odpowiedzi i aż mi ulżyło, bo widzę że nie tylko ja mam mniejszą ochotę na seks po porodzie, z czego oczywiście mój mąż zadowolony nie jest.
Jestem już 5 miesięcy po porodzie i nadal nie mam miesiaczki, tez zastanawiam sie nad antykoncepcją, nie chce brać tabletek dopóki karmię michałka, natomiast myslałam o wkładce, przekonywała mnie do niej moja ginekolog.
Czt któraś z Was ma doswiadczenia z tym sposobem antykoncepcji?
Jestem już 5 miesięcy po porodzie i nadal nie mam miesiaczki, tez zastanawiam sie nad antykoncepcją, nie chce brać tabletek dopóki karmię michałka, natomiast myslałam o wkładce, przekonywała mnie do niej moja ginekolog.
Czt któraś z Was ma doswiadczenia z tym sposobem antykoncepcji?
Podziel się: