Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

no i ja podobnie, tylko jeszcze by nie te problemy z macicą, nie dość że mam ją dwurożną to jeszcze ona takie cóś wydziwia, widzę przerażenie w oczach męża jak zaistniało podejrzenie gdyby coś było ze mną poważniejszego, to że on na trzecie dziecko jak by nie miał szans, okropnie się zmartwił... ale teraz to na pewno chcę wzmocnić swój organizm, by dla trzeciego dać to co mi jeszcze zostało najlepszegoja zeby nie dwie cesarki to juz bym sie starala o trzecie![]()
Dziewczyny - podziwiam za odwagę. Ja bym po każdym przerywanym biegała do apteki po testy ciążowe![]()
U mnie królowały tabsy i długo je brałam. Przy okazji wyregulowały mi cykl, bo miałam z tym straszny problem - potrafiłam nie mieć okresu przez 2 miesiące. Potem odstawiliśmy na pół roku i zaczęliśmy starania, a teraz jedziemy na gumkach, bo chcemy jeszcze o jednego dzidziusia się starać. A potem się zastanowię nad jakąś solidniejszą niż gumki antykoncepcją.