Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Oj Mamolka masakra,przykro mi,jak czegoś takiego nie miałam więc nie pomogę :-/
Wczoraj dostałam okresu i późnytm popołudniem wzięłam pierwszą tabletkę Diane-35. Obudziłam się w nocy i myślałam że zahaftuję pół łóżka tak miałam silne mdłości, poszłam do toalety- mdłości się nasiliły, w jelitach istne tornado, kręciło mi się w głowie, oblał mnie zimny pot i czułam jak mi ktoś wkuwał igiełki od środka w skórę. Poleżałam i trochę się uspokoiło, po 15 minutach biegłam do toalety i zwymiotowałam... Wszelkie dolegliwości przeszły.
pytania: do wymiotów doszło po 8 h od przyjęcia- czy tabletka się przyjęła, czy te 3-4 h z opisu z ulotki jest jakby najpóźniejszym terminem na wchłonięcie się tabletki?
i czy któraś miała podobne objawy po pierwszych tabletkach?
Bo już sama nie wiem czy to działanie niepożądane czy się zatrułam ( że przeszło mi od razu jak zwymiotowałam) ;/
to Cię biedna wymęczyło
oby już nigdy wiecej sie to nie powtórzyło
ponieważ ostatnio miałam wielkiego stresa bo strasznie mi sie okres spóźniał a tak jak asjaa lecimy na gumkach 

) Ma bardzo dużo działań niepożądanych - migrenowe bóle głowy, zatrzymywanie wody (ale takie poważne), obciąża nerki, wątrobę i znacznie zwiększa ryzyko zakrzepicy (no tak, wszystkie antytabsy zwiększają, ale diana w ogromnym stopniu).
, ale widocznie jak się dobrze posmaruje, to się dalej pojedzie
) i tyły w oczach. Jedna się nawet z tego cieszyła, bo chudzielec była niczym cwietka.