Domi_Nikaa
Fanka BB :)
Można też założyć bez hormonówTo śmiało zakładaj. Jakbym się miała drugi raz zdecydować, to pewnie znów byłaby to wkładka hormonalna.
Jakoś osobiście mam większe zaufanie do tego rozwiązania.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Można też założyć bez hormonówTo śmiało zakładaj. Jakbym się miała drugi raz zdecydować, to pewnie znów byłaby to wkładka hormonalna.
Jakoś osobiście mam większe zaufanie do tego rozwiązania.
Też tak może być. Z Władką bywa różnie, okres możesz mieć dłuższy i bardziej bolesnyWiem, dlatego założyłam post. Praktycznie waham się między wkładką hormonalną a tą bez hormonów. Nigdy nie chciałam brać tabletek antykoncepcyjnych, bo czesto moje koleżanki miały migreny i inne skutki uboczne. Często brały tylko przez pewien okres. Zastanawiam się czy po wkładce hormonalnej też tak może być. Czy pp prostu hormonu jest mniej i nic się nie dzieje?
We wkładkach hormonów jest trochę mniej, ale to nie jest tak, że "nic się nie dzieje". Wkładka działa, więc coś się musi dziać.Wiem, dlatego założyłam post. Praktycznie waham się między wkładką hormonalną a tą bez hormonów. Nigdy nie chciałam brać tabletek antykoncepcyjnych, bo czesto moje koleżanki miały migreny i inne skutki uboczne. Często brały tylko przez pewien okres. Zastanawiam się czy po wkładce hormonalnej też tak może być. Czy pp prostu hormonu jest mniej i nic się nie dzieje?