Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Słyszałam od jednej osoby że mocno się przytyje i można nie mieć dzieci itd.
Dziekuję bardzo za radę bo to co się naczytałam w internecie to się już przestraszyłamBrałam antykoncepcje hormonalną i schudłam ok. 10 kg. Także nie zawsze się tyjea dzieci mieć można, rok i dwa miesiące po odstawieniu zaszłam w ciążę. Oczywiście u każdej osoby jest inaczej, ale nie ma się co przejmować na zapas.
Że mogę być bez płodna ale ciągle o tym myślęBo jeśli chodzi o badania u ginekologa to pani mówiła że wszystko dobrze i w moim wieku mogę nie mieć śluzu płodnego trochę się tym przejmuje
Ile masz lat?Bo jeśli chodzi o badania u ginekologa to pani mówiła że wszystko dobrze i w moim wieku mogę nie mieć śluzu płodnego trochę się tym przejmuje
17Ile masz lat?
Śluz nie świadczy o płodności.Że mogę być bez płodna ale ciągle o tym myślę
To po co jest ten śluz przezroczysty?Śluz nie świadczy o płodności.
Jeżeli Cię to w jakiś sposób pocieszy, to ja usłyszałam kiedyś od lekarki wprost, że w życiu nie zajdę w ciążę, nastawialiśmy sie z męzem na duzo kotów i zwiedzanie świata i wpadliśmy dwukrotnie (drugi raz celowo) każdorazowo w pierwszym cyklu po odstawieniu antykoncepcji.