Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
moja droga,
oczywiście każdy z nas będzie inaczej oceniany w niebie, ale szkoda, że nigdy nawet nie tknęłaś pisma świętego w którym masz na wszystko odpowiedź i stąd biorą się te wszytskie wypowiedźi przez diałba ale waszymi ustami wypowiadane za co kiedyś odpowiecie.
praktykuje w kosciele,
spiewam w chorze na mszy i chodzilam do Katolika.
wiec w tym momecie moja droga naruszylas przykazanie (nie mow falszywego swiadectwa przeciw blizniemu swemu) wiec BRAWO!!!
.celira hihihi to ja sie z Toba na pewno spotkam bo 2 miesiace temu zalozylam sobie spirale
anetusia - zeby nie bylo, z hormonami wiec do zaplodnienia nie dochodzia i jeszcze jedno pytanie....jakie masz rady dla kobiet nie wierzacych? ktore nei wierza w to wszystko o czym piszesz? bo u ciebie to juz nawet nie wiara a fanatyzm - a to nie jest zdrowe ani dla ciebie a zwlaszcza dla twojego otoczenia...takie gadki zostaw dla swoich kolezanek z kolka rozancowego (bez urazy dla innych wierzacych)
aha i jeszcze jedno, co do pisma swietego....wszystko jest kwestia interpretacji!
- skad ty wiesz jaka jest nasza swiadomosc? bo to ze postepujemy inaczej niz ty nie oznacza ze jej nie mamy! a moze to ty nie jestes pewnych rzeczy swiadoma? myslalas kiedys nad tym? czy ktos ci takie pranie mozgu zrobil ze nie widzisz niczego poza tym co ci wpoili - powinnas zmienic wiare na islam, tam tacy fanatycy sa mile widziani.

Hehe...do zobaczenia:-) Ja jeszcze co prawda nie włożyłam, ale poważnie się nad tym zastanawiam czy nie włoże jak urodzę:-) Ale pigułek się w sowim życiu tyle nabrałam i może właśnie do nich wrócę, a to przecież też zabijanie (jak twierdzą niektórzy):-)celira hihihi to ja sie z Toba na pewno spotkam bo 2 miesiace temu zalozylam sobie spirale![]()

dobrze napisaneanetusia, ja nie mam nic do twoich przekonan, ale chciała ci powiedziec, ze prosząc i błagając w taki sposób raczej osiągniesz efekt przeciwny. i nie skłonisz nikogo do czytania Pisma Świętego. I nie do ciebie należy potępianie i osądzanie innych - jeśli chcesz pomóc - po prostu pomódl sie za te osoby i dzieciaczki...
reszta dziewczyn - wpędzicie anetusie w jeszcze większy fanatyzm![]()

Witam wszytskie Panie. Zacznijmy od tego, że spirala bywa zawodna a zarazem bardzo niebezpieczna!!! Moja ciocia nosiłą spiralę, jednakże nie uchroniło ją to przed zajściem w ciążę. W takim przypadku, spirali nie można wyciągać i dziecko musi koło niej rosnąć co jest niebezpieczne dla obu stron. Poza przy spirali DOCHODZI DO ZAPŁODNIENIA I DZIECKO OBUBIERA BO NIE MA SIĘ GDZIE ZAGNIEŹDZIĆ!!! Jeżeli chcecie nosić w sobie cmentarzysko i czuć się fatalnie ( nawet nie wiedząc o tym) to prosze bardzo, ale to jest morderstwo. Znacie książkę "Trafiona przez piorun" - Gloria Polo z Kolumbii?? Przeczytajcie ją, są tam informacje na temat noszenia spirali a konsekwencji w niebie przed Bogiem. Niebo drży za każdą dokonywaną aborcję, a diabły wychodzą z piekieł za każdą niewinnie przelaną krew i wkrótce będzie na ziemii ciemno od tych złowrogich istot!
Szkoda mi Was dziewczyny, że tak się krzywdzicie... Po śmierci dopiero zrozumiecie co miałam na myśli, ale to będzie za bardzo bolało... i wtedy przypomnicie sobie jak ja Was uprzedzałam(( Smutno mi, że tak krzywdzicie niewinne dusze, które nie mogą iść do nieba!!!

, bala sie okrutnie ze spirala moze uszkodzic dzidziusia ale na szczescie to sie skonczylo happy endem, urodzila piekna coreczke w lipcu, ja juz musze isc wymienic bo trzy lata mijaja niedlugo