Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Kochana, idź do ginekologa i zapytaj. przeciez na tabletki i tak potrzebujesz recepty. Niech sie wypowie jako specjalista i dobierze Ci względnie jakieś tabletki.Mam pytanie.
Mam 16 lat i mam zamiar zacząć współżyć z moim chłopakiem z którym jestem od ponad roku. Chciałabym wiedzieć czy są przeciwwskazania do brania tabletek antykonc. w moim wieku bo jeśli nie będziemy mieli dobrego zabezpieczenia to z seksu wogole rezygnujemy narazie więc moze jakieś inne porady co do dobrego zabezpieczenia ?
Z góry bardzo dziękuje za pomoc ;* !
Uważam, że na tabletki antykoncepcyjne mogłaby się zdecydować kobieta u której dojrzewanie płciowe się zakończyło - czyli około 18-20 roku życia. Tabletki antykoncepcyjne to hormony, które w dużej mierze mogą wpłynąć na to, czy w przyszłości nie będziesz miała problemów z zajściem w ciążę. Szczerze to zachęcałabym cię do podjęcia samoobserwacji swojego cyklu - wtedy możesz dobrze poznać swoją płodność - dni kiedy jesteś płodna a kiedy nie. Ja tak uważam. Jeśli jesteś ciekawa jak to wygląda, to kliknij w różową ikonkę 28 dni w mojej sygnaturze - tam pojawią ci się moje obserwacje z cykli. Chętnie pomogę w interpretacji twoich obserwacji - jeśli się na takie zdecydujesz.Mam pytanie.
Mam 16 lat i mam zamiar zacząć współżyć z moim chłopakiem z którym jestem od ponad roku. Chciałabym wiedzieć czy są przeciwwskazania do brania tabletek antykonc. w moim wieku bo jeśli nie będziemy mieli dobrego zabezpieczenia to z seksu wogole rezygnujemy narazie więc moze jakieś inne porady co do dobrego zabezpieczenia ?
Z góry bardzo dziękuje za pomoc ;* !