reklama

Antykoncepcja

No jak u mnie mirena się nie sprawdzi przez hormony to też wymienię na te miedzianą. tu jest antykoncepcja w pełni za darmo więc mogę próbować i kombinowac z różnymi. Chociaż ja nigdy nie miałam problemów z tabletkami (przez wiele lat cilest i inne łykałam) więc mam nadzieje,że i z tą mireną bedzie bezproblemowo :)

ps. moje cerazette już znalazły nową właścicielkę :)

reklama
Elvie, doczytałam, że brałaś azalię - i jaką opinię masz o niej? Mi właśnie je gin przypisał,biorę dopiero od środy? Przytyłaś może po nich?
Jeśli chodzi o koszt to ja płaciłam 28zł.

Dziewczyny, czy któraś z Was zażywa Cerazette???
Mam receptę na nie i nie wiem czy się decydować, jakie mogą być efekty uboczne???

ja dostałam azalię- recepty na pół roku z góry no chyba, że przestanę karmić piersią to mam się wcześniej zgłosić. Dodatkowo ponieważ przy braku miesiączki związanym z karmieniem może występować suchość w pochwie lekarka poleciła Intimel. Aha no i do wyboru miałam jeszcze spiralę ale ponieważ za jakieś 2 lata planujemy drugie dziecko więc na razie odpada.

Witajcie dziewczyny. Ja mam pytanie takie: nie mieszkam w Polsce tylko w Irlandii nie wiem czy sa tu jakies zamienniki czy odpowiedniki tabletek dostępnych w Polsce. Nie karmie piersia, jakie tab. polecacie? Co myslicie o mercilion, levomine, cilest?

reklama
Dziewczyny czy ktoras z Was uzywala moze tabletki antykoncepcyjne MICROGYNON? jesli tak to jak wrazenia, bylyscie zadowolone z nich czy nie bardzo? jakies dolegliwosci mialyscie?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry