reklama

Antykoncepcja

Ja biorę te cerazette dopiero 9 dni i mam krwawienia czy te które to biorą też coś dostały.Czytałam,że nawet przez długi czas takie krwawienia miały. kobiety ,które brały ,a inne nie miały kilka miesięcy wcale żadnych krwawieńZobaczę mam wykupione na dwa miesiące ,a potem zobaczymy

Ostatnia edycja:
reklama
czarnula - ja bralam microgynon 2 lata - bylo ok - wczesniej byl cilest i bylo gorzrj - mialam plamienia. Microgynon był/jest w Polsce refundowany - kosztowal mnie jakies 4 pln, ale to ok 10 lat temu

Ja biorę te cerazette dopiero 9 dni i mam krwawienia czy te które to biorą też coś dostały.Czytałam,że nawet przez długi czas takie krwawienia miały. kobiety ,które brały ,a inne nie miały kilka miesięcy wcale żadnych krwawieńZobaczę mam wykupione na dwa miesiące ,a potem zobaczymy

Azula ja też biorę cerzatte, właśnie skończyłam pierwsze opakowanie i właśnie tak po tygodniu brania maiłam bardzo mocne krwawienie nawed więcej niż przed ciąża jak miałam okres i trwało to jakiś tydzień dla mnie to było trochę nie komfortowe bo moje miesiączki zawsze były skąpe i trwały góra 4 dni a tu nagle takie krwawienie aż się przestraszyłam i do mojego gina dzwoniłam ale on mnie uspokoił i powiedział że organizm musi się przystosować i teraz już nic się nie dzieje .

Miałam zdac relację z założenia Mireny. No więc mam ją od piatku,samo założenie tej spiralki trwało chwilę,nasmarowała mnie żelem,wsadziła wziernik,coś tam zagrzebała,była chwila nie tyle bólu co takiego dyskomfortu i po chwili usłyszałam "done". Kazała poleżeć chwilkę,dostałam podpaskę na wszelki wypadek-przydała się bo kilka kropelek się na niej kilka godz po znalazło i tyle. Do wieczora bolał mnie brzuch i krzyże-dokładnie tak jak podczas okresu ale wieczorem minęło i dopiero dziś rano poczułam znów taki delikatny jak przedokresowy ból ale szybko minął. Na razie plamień i okresu brak.

miałam okres 3 dni ( 1 dzien dosc obfity a dwa pozostale to plamienia brązowe) myslicie ,że tabletki anty mają na to wpływ? czy to nie był okres tylko jakies krwawienie zwykłe.Dodam,że tabletki zaczełam dopiero teraz brać od 1 dnia okresu

Piesczoszko - ja przy normalnych anty okresy miałam szczątkowe - nawet tamponów nie mogłam nosić, bo za mało wilgoci było, a to jest niebezpieczne, bo tampony mi sie klinowały:) nosiłam wkładki zamiast podpasek.

A ja biorę Cerazette juz prawie 3 tydzień, z czego od tygodnia mam takie krwawienie, że hej. Przeciekam co i rusz, nosze podpaskę bella maxi. Jak robię siusiu to woda w muszli jest cała czerwona, nawet nie różowa. Myslę, cze czas dać sobie spokój bo czy jeszcze może mi się to unormować? W poniedziałek i tak zadzwonię się do lekarza umówić i chyba jednak spirale założę...

reklama
Flaurka ja na azaii krwawiłam tydzień i to tak jak nigdy. Lało się ze mnie okrutnie. Potem nagle się uspokoiło i jak do tej pory jest luz. Ale ja w czwartek kończę pierwsze opakowanie dopiero.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry