reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Antyperspiranty Dove Invisible Dry

Pewnego razu do czarnoksiężnika się udałam i o radę go zapytałam. Magik poskrobał się po łysinie, z siwej brody wyjął komara, a z kieszeni homara. "Drogie dziecko, co cię do mnie sprowadza", zapytał. Ja natomiast mu oznajmiłam: "Najsłynniejszy magiku, przebyłam szmat drogi, by od Ciebie uzyskać radę. Poszukuję najskuteczniejszej ochrony przed potem, kosmetyku, który sprawi,że moja skóra będzie pod najlepszą ochroną antybakteryjną, nie będzie mnie wprawiała w zakłopotanie żadna mokra plama pod pachami oraz pragnę pozbyć się kłopotliwych i nieestetycznych plam na ubraniach, które pozostawiają dezodoranty i antyperspiranty. Wypróbowałam już wielu kosmetyków, antyperspirantów, gdyż borykam się z nadmierną potliwością. Wiele bluzek wyrzuciłam, gdy zauważyłam brzydkie plamy. Co robić?" Nie martw się moja droga-odpowiedział magik-coś na to poradzimy. Czarnoksiężnik w wielkim kotle połączył: DELIKATNE nici pajęczyny, LEKKIE piórka rajskich ptaków, NAJCENNIEJSZE jedwabie, KOLOROWĄ tęczę, po czym rzekł: "Gotowe no i proszę. Teraz przetestuj szybciutko zestaw DOVE, który dostałaś od babyboom.pl a otrzymasz antidotum na Twoje problemy.

Po jakimś czasie wróciłam do maga, by podzielić się z nim wrażeniami po użyciu kosmetyków. Powitałam go z uśmiechem, bo moje problemy zmalały a ja nadal używam poleconych kosmetyków, ponieważ bardzo mi pomagają. Moja skóra pod pachami mniej się poci, jest dodatkowo gładka i przyjemna w dotyku. Kosmetyki DOVE bardzo dobrze radzą sobie z potem, orzeźwiająco pachną i są bardzo wydajne.
Do tej pory najczęściej używałam antyperspirantów w sztyfcie i to od niego zaczęłam moje testowanie. Moje spostrzeżenie było takie, że szybko się wchłania i daje długotrwały efekt świeżości. Jego delikatny, jakby pudrowy zapach długo się utrzymuje. Zatrzymuje brzydki zapach i dzięki niemu czułam się komfortowo przez cały dzień. Nie podrażnia skóry, jest wydajny i nie kruszy się.
Najmniej byłam przekonana do antyperspirantu w kulce, gdyż te, które do tej pory testowałam długo się wchłaniały i pozostawiały na ubraniach mokre ślady.
Antyperspirant w kulce DOVE posiada cudowny świeży zapach a dodatkowo pielęgnuje skórę i daje długotrwałe uczucie świeżości.Jest gęsty i wydajny, nie pozostawia wspomnianych wyżej plam i dosyć szybko się wchłania. Poręczne opakowanie idealnie nadaje się do damskiej torebki.
Antyperspirant w aerozolu testowałam na samym końcu. Jak dla mnie jest troszkę mniej skuteczny niż kulka czy sztyft i mniej wydajny. Maskuje brzydki zapach, nie pozostawia śladów, jednak działa krócej. Nie podrażnia skóry nawet po depilacji, nie brudzi ubrań.

Bardzo dziękuję za możliwość testowania.

reklama
Pewnego razu do czarnoksiężnika się udałam i o radę go zapytałam. Magik poskrobał się po łysinie, z siwej brody wyjął komara, a z kieszeni homara. "Drogie dziecko, co cię do mnie sprowadza", zapytał. Ja natomiast mu oznajmiłam: "Najsłynniejszy magiku, przebyłam szmat drogi, by od Ciebie uzyskać radę. Poszukuję najskuteczniejszej ochrony przed potem, kosmetyku, który sprawi,że moja skóra będzie pod najlepszą ochroną antybakteryjną, nie będzie mnie wprawiała w zakłopotanie żadna mokra plama pod pachami oraz pragnę pozbyć się kłopotliwych i nieestetycznych plam na ubraniach, które pozostawiają dezodoranty i antyperspiranty. Wypróbowałam już wielu kosmetyków, antyperspirantów, gdyż borykam się z nadmierną potliwością. Wiele bluzek wyrzuciłam, gdy zauważyłam brzydkie plamy. Co robić?" Nie martw się moja droga-odpowiedział magik-coś na to poradzimy. Czarnoksiężnik w wielkim kotle połączył: DELIKATNE nici pajęczyny, LEKKIE piórka rajskich ptaków, NAJCENNIEJSZE jedwabie, KOLOROWĄ tęczę, po czym rzekł: "Gotowe no i proszę. Teraz przetestuj szybciutko zestaw DOVE, który dostałaś od babyboom.pl a otrzymasz antidotum na Twoje problemy.

Po jakimś czasie wróciłam do maga, by podzielić się z nim wrażeniami po użyciu kosmetyków. Powitałam go z uśmiechem, bo moje problemy zmalały a ja nadal używam poleconych kosmetyków, ponieważ bardzo mi pomagają. Moja skóra pod pachami mniej się poci, jest dodatkowo gładka i przyjemna w dotyku. Kosmetyki DOVE bardzo dobrze radzą sobie z potem, orzeźwiająco pachną i są bardzo wydajne.
Do tej pory najczęściej używałam antyperspirantów w sztyfcie i to od niego zaczęłam moje testowanie. Moje spostrzeżenie było takie, że szybko się wchłania i daje długotrwały efekt świeżości. Jego delikatny, jakby pudrowy zapach długo się utrzymuje. Zatrzymuje brzydki zapach i dzięki niemu czułam się komfortowo przez cały dzień. Nie podrażnia skóry, jest wydajny i nie kruszy się.
Najmniej byłam przekonana do antyperspirantu w kulce, gdyż te, które do tej pory testowałam długo się wchłaniały i pozostawiały na ubraniach mokre ślady.
Antyperspirant w kulce DOVE posiada cudowny świeży zapach a dodatkowo pielęgnuje skórę i daje długotrwałe uczucie świeżości.Jest gęsty i wydajny, nie pozostawia wspomnianych wyżej plam i dosyć szybko się wchłania. Poręczne opakowanie idealnie nadaje się do damskiej torebki.
Antyperspirant w aerozolu testowałam na samym końcu. Jak dla mnie jest troszkę mniej skuteczny niż kulka czy sztyft i mniej wydajny. Maskuje brzydki zapach, nie pozostawia śladów, jednak działa krócej. Nie podrażnia skóry nawet po depilacji, nie brudzi ubrań.

Bardzo dziękuję za możliwość testowania.
dove.jpg

Załączniki

• dove.jpg
    dove.jpg
    27,2 KB · Wyświetleń: 94
Testując serię Dove invisible dry, byłam ogromnie zaskoczona jakością owych produktów, która, według mnie jest na najwyższym poziomie.
Miałam przyjemność zapoznać się z antyperspirantem w sztyfcie, w sprayu oraz w kulce.
Zapach tych produktów jest bardzo subtelny i delikatny, niemal niewyczuwalny a przy tym bardzo przyjemny. Jako posiadaczka dosyć wrażliwej i kapryśnej skory miałam wiele obaw przed zastosowaniem owej serii. Okazało się to zupełnie niesłuszne, żaden z wymienionych antyperspirantów nie spowodował reakcji alergicznej ani podrażnień. Od dawna zmagam się z uporczywym pieczeniem po użyciu antyperspirantu, jednak w tej kwestii Dove pozytywnie mnie zaskoczył. Zero pieczenia, zero swędzenia, zero podrażnień! Cudo!:-)
Przejdę teraz do szczegółowej analizy:
Antyperspirant Dove invisible dry w sprayu:
Bardzo wygodne w użyciu opakowanie, piękny zapach, duża wydajność i skuteczność, to zdecydowanie największe plusy tego produktu. Jest doskonałym rozwiązaniem gdy żyjemy w pospiechu. Już krótkie psiknięcie wystarczy aby poczuć niesamowitą świeżość. A co najlepsze! Żadnych plam! W trakcie stosowania sprayu, ani razu nie pobrudziłam swoich ubrań. Antyperspirant skutecznie ochronił mnie przed nieładnym zapachem i zapewnił mi świeżość przez cały dzień oraz wieczór. Dodatkowo jest bardzo wydajny, przy codziennym stosowaniu zużyłam jedynie niewielką ilość.
Antyperspirant Dove invisible dry w kulce:
Mój ulubieniec! Mały, poręczny, idealny do torebki. Zabieram go ze sobą w podróż, nie zajmuje wiele miejsca i sprawdza się w nagłych sytuacjach, gdy potrzebujemy szybkiego odświeżenia. Subtelny zapach, doskonała skuteczność. Antyperspirant skutecznie zablokował pot i zapewnił mi wyśmienite samopoczucie. Podczas stosowania nie zauważyłam żadnych plam. Już niewielka ilość wystarczy aby pozbyć się nieprzyjemnego zapachu. Szybko się wchłania i nie wysusza skóry.
Antyperspirant Dove invisible dry w sztyfcie:
Nigdy nie byłam fanką antyperspirantów w tej formie jednak Dove mnie do nich przekonał. Wygodne opakowanie. Dobrze zabezpieczone przed otwarciem. Zapach, taki jak w przypadku poprzedników bardzo przyjemny. Sztyft okazał się najdelikatniejszy dla mojej skóry. Jest niewyczuwalny, nie pozostawia wilgotnej warstwy, wchłania się niemal natychmiast. Również nie pozostawia plam. Pokrywa skórę bardzo cienką i delikatną warstwą antyperspirantu. Dzięki temu skóra przepięknie pachnie i jest cudownie gładka. Nie mogłam przestać jej dotykać!

Podsumowując cechy wspólne analizowanych antyperspirantów:
Zapach: Delikatny, subtelny, przyjemny, lekko wyczuwalny
Opakowanie: W każdym wariancie wygodne, estetyczne, praktyczne i wydajne
Trwałość: 48h-z pewnością !
Konsystencja, oddziaływanie na skórę, plamy: Bardzo delikatna formuła, bezpieczna dla wrażliwej skóry. Skóra delikatna i wygładzona, bez podrażnień. Zero plam!
:-)
Wspaniała seria! Polecam każdemu DOVE INVISIBLE DRY. To prawdziwy dotyk delikatności.
Pozdrawiam, Kamila.

Dziękuję za możliwość przetestowania trzech antyperspirantów Dove Invisible Dry. A i o to moja opinia na ich temat.

- Antyperspirant w kulce
Jest to mój numer jeden z całej trójki. Dlaczego? Bo bardzo szybko się wchłania jak i nie zostawia śladów na czarnych/ kolorowych ubraniach. Więc śmiało po każdym użyciu mogę bardzo szybko się ubrać i uciekać do pracy. Bardzo delikatny subtelny zapach i za to ogromny plus. Bardzo dobrze chroni przez przykrymi zapachami i wkładki przeciw poceniu poszły w odstawkę.

- Antyperspirant w spreju
Trochę mniej się z nim polubiłam. Zapach również delikatny subtelny i przyjemny. Używałam go jako uzupełnienie antyperspirantu w kulce. Nie pozostawia śladów na ubraniach i dobrze chroni mnie przed mokrymi plamami.

- Antyperspirant w sztyfcie
Niestety tu lekki smutek mnie ogarnął. Bo kompletnie mnie nie urzekł konsystencja niestety pozostawiała ślady na ubraniach. Lecz odpowiednio chronił.

Podsumowanie
Pokochałam antyperspirant w kulce i jemu wierna pozostanę.​

Dziękuję za możliwość przetestowania trzech antyperspirantów Dove Invisible Dry. A i o to moja opinia na ich temat.

- Antyperspirant w kulce
Jest to mój numer jeden z całej trójki. Dlaczego? Bo bardzo szybko się wchłania jak i nie zostawia śladów na czarnych/ kolorowych ubraniach. Więc śmiało po każdym użyciu mogę bardzo szybko się ubrać i uciekać do pracy. Bardzo delikatny subtelny zapach i za to ogromny plus. Bardzo dobrze chroni przez przykrymi zapachami i wkładki przeciw poceniu poszły w odstawkę.

- Antyperspirant w spreju
Trochę mniej się z nim polubiłam. Zapach również delikatny subtelny i przyjemny. Używałam go jako uzupełnienie antyperspirantu w kulce. Nie pozostawia śladów na ubraniach i dobrze chroni mnie przed mokrymi plamami.

- Antyperspirant w sztyfcie
Niestety tu lekki smutek mnie ogarnął. Bo kompletnie mnie nie urzekł konsystencja niestety pozostawiała ślady na ubraniach. Lecz odpowiednio chronił.

Podsumowanie
Pokochałam antyperspirant w kulce i jemu wierna pozostanę.​

:tak: Długo szukałam odpowiedniego antyperspirantu. Przetestowałam kilkanaście od najzwyklejszych kupionych w markecie po markowe. W każdym z nich było coś co sprawiało, że albo trafiał do kosza po kilku dniach albo na półkę gdzie pokrywa go kurz. Jeden był zbyt wodnisty, drugi podrażnił skórę, kilka z nich dało plamę mimo iż miały przed tymi plamami chronić. Teraz kiedy wypróbowałam DOVE jestem zachwycona, zakochana i szczęśliwa, że znalazłam produkt dla siebie. Produkt idealny. Na upały, na stresy, na skórę po goleniu. Do czarnego, białego i kolorowego. Wiem już, że w żadnej sytuacji ani w żadnym ubraniu nie dam plamy. Nikt nie zauważy stresu chyba, że trzęsące się ręce to zdradzą. Każdy inny może się schować, żałuję tylko, że tak późno odkryłam antyperspiranty DOVE :szok:. Ale jak to mówią lepiej późno niż wcale. Teraz Nasza miłość będzie trwała do grobowej deski i nikt nie stanie nam na drodze do suchych i świeżych pach. DOVE obiecuję cię nigdy nie zdradzić z innym kosmetykiem. Ty jako jedyny wiesz co jest dla mnie najlepsze i spełniasz moje wymagania. Partner idealny.

Witam. Miałam okazje przetestować antyperspiranty Dove Invisible Dry w których w skład wchodziły:
- antyperspirant Dove invisible Dry w aerozolu
- antyperspirant Dove invisible Dry w sztyfcie
- antyperspirant Dove invisible Dry w kulce
Do antyperspirantów w areozolu nigdy nie miałam przekonania, ale Dove invisible Dry okazał się bardzo dobry. Chroni bardzo długo przed poceniem się a przede wszystkim nie zostawiał plam na ubraniach. Ma bardzo ładny zapach tak jak pozostałe antyperspiranty.
Antyperspirant Dove invisible Dry w sztyfcie najbardziej przypadł mi do gustu. Jest poręczny i mieści się w każdej torebce. Chociaż zostawia plamy na ciemnych ubraniach to schodzą one bez wcześniejszego namaczania:) co jest dla mnie bardzo ważne. Po użyciu tego antyperspirantu długo czuje się świeża i nie mam brzydkich plam po pocie na koszulce.
Natomiast antyperspirant Dove invisible Dry w kulce również okazał się świetny. Nie pozostawia plam na koszulce i bardzo długo chroni przed potem.
Sumując wszystkie trzy antyperspiranty Dove invisible Dry jestem bardzo zadowolona z ich działąnia. Wyptróbowałam już wiele rożnych antyperspirantów i żaden nie dawał oczekiwanego efektu. Teraz wiem, że będe napewno używać i polecać antyperspiranty Dove invisible Dry. Są warte zakupu. Polecam.

Załączniki

• 2014-10-13 14.07.18.jpg
    2014-10-13 14.07.18.jpg
    14,2 KB · Wyświetleń: 87
Witam. Miałam okazje przetestować antyperspiranty Dove Invisible Dry w których w skład wchodziły:
- antyperspirant Dove invisible Dry w aerozolu
- antyperspirant Dove invisible Dry w sztyfcie
- antyperspirant Dove invisible Dry w kulce
Do antyperspirantów w areozolu nigdy nie miałam przekonania, ale Dove invisible Dry okazał się bardzo dobry. Chroni bardzo długo przed poceniem się a przede wszystkim nie zostawiał plam na ubraniach. Ma bardzo ładny zapach tak jak pozostałe antyperspiranty.
Antyperspirant Dove invisible Dry w sztyfcie najbardziej przypadł mi do gustu. Jest poręczny i mieści się w każdej torebce. Chociaż zostawia plamy na ciemnych ubraniach to schodzą one bez wcześniejszego namaczania:) co jest dla mnie bardzo ważne. Po użyciu tego antyperspirantu długo czuje się świeża i nie mam brzydkich plam po pocie na koszulce.
Natomiast antyperspirant Dove invisible Dry w kulce również okazał się świetny. Nie pozostawia plam na koszulce i bardzo długo chroni przed potem.
Sumując wszystkie trzy antyperspiranty Dove invisible Dry jestem bardzo zadowolona z ich działąnia. Wyptróbowałam już wiele rożnych antyperspirantów i żaden nie dawał oczekiwanego efektu. Teraz wiem, że będe napewno używać i polecać antyperspiranty Dove invisible Dry. Są warte zakupu. Polecam.

Dziękuje za możliwość testowania.

Bardzo się cieszę z faktu, że miałam możliwość przetestować wspaniałą serię antyperspirantów Dove Invisible Dry. Dzięki testowaniu przekonałam się, że istnieją na rynku dobre antyperspiranty. Dove Invisible Dry urzekły mnie swoimi pięknymi, subtelnymi zapachami, które towarzyszyły mi nieprzerwanie przez cały mój intensywny dzień. Z Dove, każda kobieta znajdzie dogodną dla siebie wersję antyperspirantu.
Antyperspirant w kulce jest w zgrabnej, poręcznej buteleczce, jego aplikacja jest przyjemna, nie rozlewa się i nie rozmazuje. Można go zabrać ze sobą np. do pracy czy na siłownię bez obawy, że się rozleje w torebce. Kulka pokrywa skórę cienką, delikatną warstewką produktu,niczym balsamem ochronnym, który po chwili ładnie wysycha na skórze i skutecznie chroni ją przed potem przez cały dzień. Skóra jest delikatna, nie zaklejona, sucha i świeża przez cały dzień. Ubrania są suche, nie mają plam, zatłuszczeń czy tego typu rzeczy.

DSC_1534.jpg

Antyperspirant w sprayu jest w poręcznej butelce z gumowym korkiem, co ułatwia aplikację. Spray rozpyla produkt równomiernie i dokładnie. Na skórze pojawia się cienka, delikatna warstewka, która wchłania się dość szybko. Produkt nie roluje się na skórze i nie ściera. Dobrze pielęgnuje i chroni skórę przez cały dzień, a do tego pięknie pachnie, dzięki czemu skutecznie neutralizuje niechciane zapachy.

DSC_1345.jpg

Antyperspirant w sztyfcie jest także świetny, podoba mi się, że łatwo można go nałożyć, nie zacina się. Po aplikacji na skórze nie jest niewidoczny za to czuje się delikatną warstwę, która szybko się wchłania nie pozostawiając na skórze żadnych zrolowań itp. Sztyft ma najdelikatniejszy zapach z całej serii. Skutecznie chroni przed poceniem się, przez cały dzień uwalnia swój delikatny, przyjemny zapach.

DSC_1552.jpg

Seria antyperspirantów Dove Invisible Dry jest rewelacyjna, wspaniałe zapachy, delikatność, skuteczność to cechy którymi może się ona pochwalić. Żaden z antyperspirantów z tej serii nie podrażnił mojej skóry, nawet zastosowany po depilacji, nie wywołał uczulenia. Poza tym antyperspiranty nie brudzą ubrań, nie pozostawiają białych ani żółtych plam co dla mnie jest bardzo istotne, gdyż już z niejedną bluzką musiałam się przez takie plamy pożegnać. Dzięki Dove Invisible Dry mój problem zniknął a ja mogę teraz zakładać bluzki w różnych kolorach na jakie tylko mam ochotę. Antyperspiranty poleciłam już moim bliskim, przyjaciółkom i koleżankom z pracy, bo uważam że każda kobieta zasługuje na odrobinę luksusu. Antyperspiranty Dove Invisible Dry na stałe zagościły u mnie w domu
.

DSC_1343.jpg

Załączniki

• DSC_1343.jpg
    DSC_1343.jpg
    21,5 KB · Wyświetleń: 108
  • DSC_1345.jpg
    DSC_1345.jpg
    17,8 KB · Wyświetleń: 90
  • DSC_1534.jpg
    DSC_1534.jpg
    23,7 KB · Wyświetleń: 91
  • DSC_1552.jpg
    DSC_1552.jpg
    24,4 KB · Wyświetleń: 116
reklama
Bardzo się cieszę, że miałam możliwość przetestować wspaniałą serię antyperspirantów Dove Invisible Dry. Dzięki testowaniu przekonałam się, że istnieją na rynku dobre antyperspiranty. Dove Invisible Dry urzekły mnie swoimi pięknymi, subtelnymi zapachami, które towarzyszyły mi nieprzerwanie przez cały mój intensywny dzień. Z Dove każda kobieta znajdzie dogodną dla siebie wersję antyperspirantu.

Antyperspirant w kulce jest w zgrabnej, poręcznej buteleczce, jego aplikacja jest przyjemna, nie rozlewa się i nie rozmazuje. Można go zabrać ze sobą np. do pracy czy na siłownię bez obawy, że się rozleje w torebce. Kulka pokrywa skórę cienką, delikatną warstewką produktu,niczym balsamem ochronnym, który po chwili ładnie wysycha na skórze i skutecznie chroni ją przed potem przez cały dzień. Skóra jest delikatna, nie zaklejona, sucha i świeża przez cały dzień. Ubrania są suche, nie mają plam, zatłuszczeń czy tego typu rzeczy.

Antyperspirant w sprayu
jest w poręcznej butelce z gumowym korkiem, co ułatwia aplikację. Spray rozpyla produkt równomiernie i dokładnie.Na skórze pojawia się cienka, delikatna warstewka, która wchłania się dość szybko. Produkt nie roluje się na skórze i nie ściera. Dobrze pielęgnuje i chroni skórę przez cały dzień, a do tego pięknie pachnie, dzięki czemu skutecznie neutralizuje niechciane zapachy.

Antyperspirant w sztyfcie
jest także świetny, podoba mi się, że łatwo można go nałożyć, nie zacina się. Po aplikacji na skórze nie jest niewidoczny za to czuje się delikatną warstwę,która szybko się wchłania nie pozostawiając na skórze żadnych zrolowań itp. Sztyft ma najdelikatniejszy zapach z całej serii. Skutecznie chroni przed poceniem się, przez cały dzień uwalnia swój delikatny, przyjemny zapach.

Seria antyperspirantów DoveInvisible Dry jest rewelacyjna,wspaniałe zapachy, delikatność, skuteczność to cechy którymi może się ona pochwalić. Żaden z antyperspirantów nie podrażnił mojej skóry, nawet zastosowany po depilacji, nie wywołał uczulenia. Poza tym antyperspiranty nie brudzą ubrań, nie pozostawiają białych ani żółtych plam co dla mnie jest bardzo istotne, gdyż już z niejedną bluzką musiałam się przez takie plamy pożegnać.Dzięki Dove Invisible Dry mój problem zniknął a ja mogę teraz zakładać bluzki w różnych kolorach na jakie tylko mam ochotę. Antyperspiranty poleciłam już moim bliskim, przyjaciółkom i koleżankom z pracy bo uważam że każda kobieta zasługuje na odrobinę luksusu. Antyperspiranty Dove Invisible Dry na stałe zagościły u mnie w domu.

Do góry