Paulettta
Fanka BB :)
Tapeta jest świetna. Kupilam niedawno podobną, ale znacznie ciemniejszą- jeszcze nie jest położona. Uwielbiam szarości...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

takze kolega ma mu od mebli jakoś wyczarować to biurko pod kolor mebli kuchennych 

Ale wlasnie doszlo do mnie,ze polke musze kupic bo nie mam rzadnej
Przyszlo wlasnie zamowienie jakie w necie zlozylam i projektora nie mam gdzie dac a w sumie í niani nie bede miala gdzie trzymac...Na jednej scianie,ktorej nie wdac jest ogromna biala szafa a o polkach nawet nie pomyslalam,bo w szafie ze wszystkim sie zmieszcze nawet pozniej z zabawkami...