- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Agusia1987
Entuzjast(k)a
Julia współczuje Ci
mam nadzieję że jak już się dziecko urodzi to trochę mu się odmieni i będzie się bardziej wami interesował. Eh jak bym mieszkała w Poznaniu to bym Cię odwiedziła i zrobiła za Ciebie zakupy 
mam nadzieję że jak już się dziecko urodzi to trochę mu się odmieni i będzie się bardziej wami interesował. Eh jak bym mieszkała w Poznaniu to bym Cię odwiedziła i zrobiła za Ciebie zakupy 
*J*U*L*K*A*
Mama dwóch łobuzów:)
Dziekuje dziewczyny

M
modroklejka
Gość
kurcze---a ja mam tak ze brzuch mi twardnieje-bezbolesnie całkowicie, i to w dowolnych momentach dnia-niezaleznie czy siedze czy leze, czy chodze...czasami przechodzi samoczynnnie, czasami jak zmienie pozycje, a czasami po prostu mały sie musi przekrecic i od razu mi lepiej...nie wiem czy sie tym martwic czy nie....fenerolu chciałabym uniknąc...z resztą teraz juz chyba mi nie zapisza bo jeszcze kilka dni i ciaza bedzie donoszona...
M
modroklejka
Gość
julia-szkoda mi cie bardzo, ale z ciebie mega dzielna babka-ja juz chyba dawno bym zwariowała...cały czas się zastanwiam jak ci pomóc...niby do poznania nie mam daleko, ale małz moj teraz przewrazliwiony jest i nie daje mi samej jezdzic samochodem...
Maagda_
` Mama Łucji <3 ;*
Hej dziewczyny mam problem , twardnieje mi brzuch i to tak ze po 1 nie moge isc, po 2 boli , a po 3 wystepuje to niezaleznie od pozycji czy bym szla, czy lezala czy siedziala. Jezeli siedze i stwardnieje to nie moge sie wyprostowac, zglosilam to lekarzowi ,ale on nic z tym nie zrobil, to normalne? Termin porodu mam na 1 marca.
Z góry dzięki za odpowiedz.
Z góry dzięki za odpowiedz.
M
modroklejka
Gość
magda-nie pomoge ci niestety bo sama jestem głupia co z tym twardnieniem
cześć!z tym twardnieniem brzucha to ja juz sama niewiem moze tak ma być dziecko uciska dając znaki że wkrótce się zobaczymy.Moje maleństwo ma też bardzo często czkawke czasami 3 razy dziennie czy to normalne?na usg które miałam robione 3tygodnie temu rozwój serca był prawidłowy,czy Wasze skarbeczki też sobie tak często czkają?wspomne jeszcze że to czkanie mam w okolicy lewego jajnika.POZDRAWIAM!
reklama
Maagda_
` Mama Łucji <3 ;*
modroklejka to tak samo jak ja 
midka nie chce wyjsc na glupią ale 37 tydzien oznacza ciaże donoszona. ? Jesli tak to moge spytać ,dlaczego?
kingula moja mała też ma ok 3 razy na dzien czkawke tez po lewej stronie tylko ze ja czuję ją tak w okolicach pepka, czasami pod pepkiem .
i to raczej normalne. 
Pozdrawiam.
midka nie chce wyjsc na glupią ale 37 tydzien oznacza ciaże donoszona. ? Jesli tak to moge spytać ,dlaczego?
kingula moja mała też ma ok 3 razy na dzien czkawke tez po lewej stronie tylko ze ja czuję ją tak w okolicach pepka, czasami pod pepkiem .
Pozdrawiam.
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: