reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Archiwum ciążowe-dolegliwości,porody,ciąża przenoszona,cesarka,wieści i nieobecności

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mi też brzuch twardnieje zaraz nad pępkiem i poniżej a w nocy jak robie wycieczki do toalety to nieraz mnie tak boli że mam wrażenie że mi zaraz dzidzia wypadnie czy to jest normalne??termin mam dopiero na 15marca!

reklama
Julia współczuje Ci :baffled: mam nadzieję że jak już się dziecko urodzi to trochę mu się odmieni i będzie się bardziej wami interesował. Eh jak bym mieszkała w Poznaniu to bym Cię odwiedziła i zrobiła za Ciebie zakupy :baffled:

kurcze---a ja mam tak ze brzuch mi twardnieje-bezbolesnie całkowicie, i to w dowolnych momentach dnia-niezaleznie czy siedze czy leze, czy chodze...czasami przechodzi samoczynnnie, czasami jak zmienie pozycje, a czasami po prostu mały sie musi przekrecic i od razu mi lepiej...nie wiem czy sie tym martwic czy nie....fenerolu chciałabym uniknąc...z resztą teraz juz chyba mi nie zapisza bo jeszcze kilka dni i ciaza bedzie donoszona...

julia-szkoda mi cie bardzo, ale z ciebie mega dzielna babka-ja juz chyba dawno bym zwariowała...cały czas się zastanwiam jak ci pomóc...niby do poznania nie mam daleko, ale małz moj teraz przewrazliwiony jest i nie daje mi samej jezdzic samochodem...

Hej dziewczyny mam problem , twardnieje mi brzuch i to tak ze po 1 nie moge isc, po 2 boli , a po 3 wystepuje to niezaleznie od pozycji czy bym szla, czy lezala czy siedziala. Jezeli siedze i stwardnieje to nie moge sie wyprostowac, zglosilam to lekarzowi ,ale on nic z tym nie zrobil, to normalne? Termin porodu mam na 1 marca.

Z góry dzięki za odpowiedz. :)

magda-nie pomoge ci niestety bo sama jestem głupia co z tym twardnieniem

Magda, widzę, ze masz skończone 37 tygodni, czyli ciąża jest juz donoszona, chyba teraz wypada tylko czekać i odpoczywać :tak:
pozdrawiam serdecznie

cześć!z tym twardnieniem brzucha to ja juz sama niewiem moze tak ma być dziecko uciska dając znaki że wkrótce się zobaczymy.Moje maleństwo ma też bardzo często czkawke czasami 3 razy dziennie czy to normalne?na usg które miałam robione 3tygodnie temu rozwój serca był prawidłowy,czy Wasze skarbeczki też sobie tak często czkają?wspomne jeszcze że to czkanie mam w okolicy lewego jajnika.POZDRAWIAM!

reklama
modroklejka to tak samo jak ja ;)
midka nie chce wyjsc na glupią ale 37 tydzien oznacza ciaże donoszona. ? Jesli tak to moge spytać ,dlaczego?
kingula moja mała też ma ok 3 razy na dzien czkawke tez po lewej stronie tylko ze ja czuję ją tak w okolicach pepka, czasami pod pepkiem . ;) i to raczej normalne. :)

Pozdrawiam. ;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry