reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

archiwum-groch z kapustą

ciesze sie ze jest ktos z listopadowki z wroclawia, a z jakiej dzielnicy mieszkasz, moze bysmy sie spotkaly :) bo ja tu przyjezdzam co miesiac i zostaje u rodzicow na tydzien czy 2 tyg :) na kiedy masz termin, wiadomo co bedziesz miala?

reklama
Witam dwupaczki :-)

Czy któraś z sierpniowych Wrocławianek rozpakowała się już??

Ja wczoraj miałam wizytę u ginka moja córeczka waży ok 3500g, mam rozwarcie na 3cm, ale jeszcze nie zaczynam rodzić :-) Dzisiaj jadę do szpitala na ktg :-)

A w zeszłym tygodniu wylądowałam na IP bo odszedł mi czop z dużą ilością krwi więc musiałam sprawdzić, ale wszystko ok po prostu taki mój urok, że czop z krwią odszedł :-)

Czesc Justa 187,

Ja tez jestem w pierwszej ciazy a termin mam na 23 sierpien wiec jeszcze pozostalo mi okolo miesiaca...
Dolaczylam sie do tego forum,bo chcialabym poznac przyszle mamy z Wroclawia i okolic :)

No proszę, Bogusiu masz już pierwsze chwile zgrozy do porodu za sobą. Ja niestety jeszcze nie mam żadnych objawów zbliżającego się porodu. Na wizytę następną idę dopiero 1 sierpnia, a teraz jak byłam w czwartek niestety lekarka nie ważyła małej,a o rozwarciu nic nie mówiła. Więc u mnie narazie cisza.
Co do ktg to ja już miałam jedną robione przy okazji jak była u lekrza w Zduńskiej, bo teściowa mi zrobiła. Fajnie słyszeć jak serduszko bije.

Stella miło mi, że dołączyłaś do nas. Opowiedz coś więcej o sobie i swojej ciąży. Gdzie mieszkasz, gdzie zamierzasz rodzić, co za płeć siedzi w Twoim brzuszku i jakie imię wybraliście oraz jak przechodzisz ciążę. I takie tam...

Witamy na forum.

Musze Wam powiedziec ze jak czytam te opisy to zazdroszcze ze wiece plec. Niestety moje malenstwo odwrocilo sie pupka na usg i niestety nie znam plci. ;) takze bedziemy mieli niespodzianke ;) no i jutro sie okaze czy ulozenie sie zmienilo bo narazie ani myslalo sie glowka ulozyc do dolu ;).
Jak znosicie te koszmarne upaly?

Cześć, a tutaj znowu ciasza ;-)

Ja się chciałam pochwalić, że zostałam lipcową mamusią :-) 21 lipca o godz 20.36 urodziłam córeczkę Wiktorię :-)

reklama
Czujemy się bardzo dobrze :-) Mała ładnie je z cycunia, mam dużo pokarmu i Ona ładnie się najada:-) Jest coraz większa, rośnie w oczach i jest cudowna :-)

Już odpadł Nam pępuszek:-) A dzisiaj byłam na ściągnięciu szwów po nacięciu krocza więc o wiele lepiej funkcjonuje:-)

A zmiana daty mnie nie zaskoczyła, bo 1,5 tyg wcześniej odszedł mi czop, a z USG wychodziło, że Wiki powinna urodzić się 24 lipca, a mój Marcin już 12 lipca mówił, że urodzę właśnie w środę za tydzień (trafił w 10;-))

Do góry