Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Poronienia w tamtym roku dwa, w tym biochemiczna w czerwcu. Dwa cykle miałam monitorowane teraz i niestety nie było owulacji, pęcherzyk zatrzymywał się na 14mm nie chciał urosnąć dalej. Dlatego próbuje aromkiem ruszyć to, tak samo endometrium mam kiepskie , co jest wynikiem łyżeczkowan jakie przeszłam.Ja przy braku owulek do aromka dostawałam ovitrelle, to jest zastrzyk mający na celu wywołanie pęknięcia pęcherzyka. Może u Ciebie są owulacje tylko komórka kiepskiej jakości i lekarz postanowił „podkręcić” ją aromkiem? Nie spina mi się to co piszesz.
Zrób jeszcze jeden monitoring, jednorazowy cykl bezowulacyjny może się zdarzyć każdej, nawet naturalnie owulujacej kobiecie i nie ma w tym nic nadzwyczajnego. Jeśli zachodzisz w ciążę to musisz owulowac, no nie ma innej opcji. Aromek moim zdaniem Tobie nie pomoże, bo stymuluje wzrost pecherzykow, a Ty w ciąże zachodzisz tylko jej nie utrzymujesz. Miałaś może kiedyś robiona histeroskopię?Poronienia w tamtym roku dwa, w tym biochemiczna w czerwcu. Dwa cykle miałam monitorowane teraz i niestety nie było owulacji, pęcherzyk zatrzymywał się na 14mm nie chciał urosnąć dalej. Dlatego próbuje aromkiem ruszyć to, tak samo endometrium mam kiepskie , co jest wynikiem łyżeczkowan jakie przeszłam.
No i słusznie, bo aromek to nie cukierki, lista skutków ubocznych jest dluuugaNie miałam.. coś ostatnio gin mówiła że może trzeba będzie zrobić ale jeszcze zobaczy ten cykl. niedługo zacznę monitoring zobaczymy co dalej