aa... u nas elidel jest niedobry
efekt odwrotny do zamierzonego... parę razy próbowałam i kończyło sie za każdym razem zmywaniem, bo drapała się do krwi
ja "jadę" tylko na serii emolium, do twarzy przy większych zmianach cortineff (ten do oczu), do ciała hydrocortizon 5 mg/g krem
ja "jadę" tylko na serii emolium, do twarzy przy większych zmianach cortineff (ten do oczu), do ciała hydrocortizon 5 mg/g krem
pomijając już to, ze mój orgaznizm sie całkiem "rozleciał", zwłaszcza czułąm kości... to też był jeden z powodów dla których lekarze w końcu powiedzieli, zebym przestałą sie katować, skoro i tak nie ma efektu... przestałam karmić jak Zosia skończyła 5 miesiecy... z wagą 2 kilo mniej niz przed ciążą, za to później nadrobiłam;-)
, wprowadziłam też kąpiele w krochmalu i po dłuższym stosowaniu podzielę się opinią czy u nas pomogła choć troszkę ale widzę, że w ogóle kąpiele same w sobie choć na chwilkę na te kilka minut-godzinkę pomagają bo mały wręcz sam mnie ciągnie do łazienki i pokazuje że mam mu nalać wody, więc na pewno jest to ukojenie dla jego zmęczonej skóry.