• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

aukcje :-)

reklama
kurde monia wkoncu musze ci kase przelac sory ale straiclam glowe zrobie to dzisiaj sorrrrrrry kochana :)

yra szalejesz widze u moni na aukcjach :)

Trochę przegapiłam Monia te aukcje ze spodniami:( Ale widzę, że Yra już się obkupiła, więc może i ja się na coś załapię;) Swoją drogą ja jeszcze ciągle mieszczę się w jedne normalne spodnie, a ciążowe mi z tyłka spadają. Z Szymciem już we wrześniu przestałam się mieścić w te sztruksy, a teraz logicznie byłoby, że w październiku tak się stanie, a ja ciągle w nich śmigam:) No ale czas coś kupić, bo już mi głupio w tych samych spodniach chodzić cały czas;)

właśnie asia miałam ten sam problem, jeszcze wchodze w jedne jeansy sprzed ciąży, nie ciążowe, ale tak głupio chodzić ciągle w jednych spodniach, a te co kupiłam jeszcze troszkę luźne, mam nadzieję że te sztruksy będą ciut mniejsze.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry