Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
czesc dziewczyny. Mam pytanie, czy Wasze maluchy sa/byly na diecie bezglutenowej? Nam pani doktor zabronila wprowadzac do diety gluten az maly skonczy roczek. Mam kolezanke, ktorej synek tez ma AZS (zdecydowanie w wiekszym stopniu niz moj) i lekarka kazala mu wprowadzic gluten w 6 miesiacu. Wiec jak to w koncu jest? Wprowadzac, nie wprowadzac oto jest pytanie![]()

Historia mojego syna i jego AZS jest bardzo długa...
Na początek do Ka.M'cia - liszaj jest często mylony z AZS i jeszcze z czymś podobnym ale teraz wyleciało mi z głowy.
Więc mój mały pierwszą wysypkę miał już w szpitalu. Był czerwony jak rak i miał tylko małe plamki normalnego ciała. Pierwsze odstawiłam mleko i cały nabiał ale poprawa okazała bardzo niewielka i krótkotrwała. Odstawiałam kolejne alergeny z podobnym skutkiem- cały czas karmiłam piersią. Chodziłam do najlepszego alergologa regularnie co tydzień. Syn miał takie wysypki że aż trudno to opisać. Ropiejące rany szczególnie na brzegach uszu, suche i pękające skorupy na różnych częściach ciała... Po kilku miesiącach, lekach i maściach była lekka poprawa ale wtedy ja złapałam zapalenie płuc i pediatra małemu dał profilaktycznie antybiotyk. To załatwiło go na nowo i efekt był taki że już wogóle nic nie mógł jeść. Dosłownie jeszcze miesiąc i wylądowalibyśmy obydwoje pod kroplówką. Żadne testy na alergię nic nie dawały, żadne się nie sprawdzały, testy z krwi były wtedy płatne jako nowość i okazały się wyrzuceniem pieniędzy w błoto. Wtedy mój tato dowiedział się o BICOM. Byłam totalnie załamana, dziecko przestało chodzić i przelewało mi się na rękach a ja wyglądałam jak kupa kości... Poszłam bo nie miałam nic do stracenia... Syn miał roczek. To był złoty strzał. Najpierw testy a później odczulania. Teraz syn ma 9 lat i o alergii i jakiejkolwiek diecie wogóle nie pamięta. Jest idealnie zdrowy
Od kiedy przekonałam się o skuteczności BICOMu na własnym dziecku polecam go każdemu i jeszcze nikt mi nie powiedział że to była strata pieniędzy. Dzięki niemu wielu moich znajomych odzyskało normalne życie dla swoich pociech i siebie. Najważniejsze że tam można zrobić testy nawet noworodkom.