martha1
Fanka BB :)
uzywam Devikap i VitaK i nie narzekam- w Devikapie trzeba odpowiednio ustawic butelke i leci kropelka jak trzeba a i z witamina K w kapsułkach z podawaniem nie mam problemu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
w mojej jeszcze nie było, ale kupiłam za to devikap, zapłaciłam 3,33zł, więc z ceny jestem zadowolona. Lekarka powiedziała, że rodzice się skarżą, że trudno wycisnąć jedną kroplę z buteleczki, ale powiem szczerze, że to nie jest trudne, wystarczy się zastosować do rady z ulotki żeby buteleczkę trzymać pod kątem 45* i nie jest źle
Szkoda, że lekarka nie poinformowała mnie wcześniej o możliwości podawania Devikapu zamiast Vita D.
Do tej pory kuracja kosztowałaby mnie ok.7 zł, a nie ok.119 zł. Dla mnie to duża oszczędność.
Ja bym jednak słuchała pediatryJak myślicie dwie czy jedna kropla?
Jak myślicie dwie czy jedna kropla?