reklama
Patrycja2810
Fanka BB :)
też planuję taką imprezę ale będę robić ją sama 
Kiedyś sceptycznie podchodziłam do tego rodzaju nowinek imprezowych , ale niedawno miałam przyjemność zorgainzować Baby shower dla kuzynki. Wszystko do końca pozostało tajemnicą. Świetna zabawa, i mega emocje. Teraz żałuję, że przy swoich ciążach się nie zdecydowałam 
Jeśli macie ochotę zobaczyć, jak to wyglądało, zapraszam na bloga - duuużo zdjęć: Link do: Co to jest baby shower, i jak zorganizowałam takie przyjęcie?
Jeśli macie ochotę zobaczyć, jak to wyglądało, zapraszam na bloga - duuużo zdjęć: Link do: Co to jest baby shower, i jak zorganizowałam takie przyjęcie?
Siostra zorganizowała mi baby shower. Przyznaję była to miła niespodzianka, bo nawet o tym nie pomyślałam. Przyszła cała najbliższa rodzina i przyjaciółki. Przyznaję, że siostra się postarała miałyśmy jakieś zabawy w stylu zmienianie pieluch na czas(niestety nie byłam najszybszaCześć mamusie
mam pytanie. Czy będziecie organizować baby shower? wiem, że w PL to mało popularny zwyczaj, bardziej praktykuje się pępkowe, ale jak wiadomo pępkowe jest bardziej dla ojców niż matek. Stąd moje pytanie. Będziecie organizować?
Ja mam koleżankę która mi pomoże w tym przyjęciu, jest w takich sprawach świetna. Osobiście bardzo podoba mi sie ten zwyczaj i myślę że jest to super impreza dla mam żeby sie odprężyć i zrelaksować no i troche pobawić przed wielkim dniem.
A jak z wami?
A baby shower polecam jako formę relaksu, zdjęcia tego stresu przedporodowego
Podziel się: