Agata19921993
Zaangażowana w BB
Masz…mówiłam to samo. Zamknęłam się w sobie, nie chciałam z nikim rozmawiać. Daj sobie czas, nic na siłę…zobaczysz, że przyjdzie taki czas i będziesz gotowa na kolejna walkęnie wiem czy mam jeszcze siłę..
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Masz…mówiłam to samo. Zamknęłam się w sobie, nie chciałam z nikim rozmawiać. Daj sobie czas, nic na siłę…zobaczysz, że przyjdzie taki czas i będziesz gotowa na kolejna walkęnie wiem czy mam jeszcze siłę..
Może Ci się coś przyplątało jakieś zapalenie ale oczywiście jak najszybciej lekarz.Dziewczyny jest nas tu tyle, ze może któraś pomoże. Od wczoraj mam zielonkowate upławymiała któraś z was? Jutro będę dzwonić do lekarza
nie robiłam, w poniedziałek mam rozmowę z lekarzem. Nie wiem dlaczego tak się dzieje..Dess bardzo mi przykro
Robiłaś jakieś badania dodatkowe dlaczego nie dochodzi do implantacji?
Ja mam 13dc za tydzień do kliniki na USG mam przyjechać i jak będzie ok to na nowo będziemy się stymulować.
lekarz jak najszybciej, jakąś infekcjaDziewczyny jest nas tu tyle, ze może któraś pomoże. Od wczoraj mam zielonkowate upławymiała któraś z was? Jutro będę dzwonić do lekarza
A badaliście zarodki ?nie robiłam, w poniedziałek mam rozmowę z lekarzem. Nie wiem dlaczego tak się dzieje..
U mnie w klinice przy drugim podejściu chcą by badać.A badaliście zarodki ?
nie, nie badaliśmy.A badaliście zarodki ?