Katalinazed
Fanka BB :)
Dziękujemy
czujemy się świetnie i już marzymy o domku
Warto wierzyć i walczyć do końca by potem nie żałować że się czegoś nie zrobiło, bywało ciężko, rozpacz, łzy ale warto bo cuda się zdarzają!!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
śliczny chłopak! Gratulacje ogromne dla Was i duuużo zdrówkaDziewczynyDziękuję wam bardzo że mogłam przez całą procedurę i ciążę przejść razem z Wami
Mam swój cud, maleńki Antek 2880 i 52 cm do KochaniaTeraz z perspektywy czasu to całe in vitro to pikuś w porównaniu do porodu
Zobacz załącznik 1500932
GratulujęDziewczynyDziękuję wam bardzo że mogłam przez całą procedurę i ciążę przejść razem z Wami
Mam swój cud, maleńki Antek 2880 i 52 cm do KochaniaTeraz z perspektywy czasu to całe in vitro to pikuś w porównaniu do porodu
![]()
Hej Witaj na naszym statku dążenia do spełnienia największego marzeniaJa dzisiaj się dowiem ile zarodków dotrwało do blastocystek, trzymajcie kciuki żeby coś tam ładnego urosło…a jak cos bedzie to potem „tylko” 4 tygodnie czekania na badania genetyczne…
DziękujęHej Witaj na naszym statku dążenia do spełnienia największego marzeniatrzymam kciuki.
To prawda aż trudno w to uwierzyć... trochę brakuje tych kopniaków w brzuszkuGratuluję
Wszystkiego dobrego i zdrówka dla Was![]()
Ale ten czas zleciał![]()
Moja malutka póki co się nie spieszy
Jeśli w ciągu tygodnia nie postanowi sama wyjść to w piątek 10.03 mam się wstawić do szpitala
Po cichu liczę że sama zdecyduje się wyjść![]()
Super świetna wiadomośćDziękujęDzwonili z labu, 3 zarodki są dojrzałe i im robią dziś biopsje i do badania a z dwoma czekają do jutra bo są trochę wolniejsze. Jestem bardzo pozytywnie zaskoczona, mam 39 lat i myślałam ze w moim wieku to jeden zarodek będzie cudem
![]()
DziękiSuper świetna wiadomośćTrzymamy dalej kciuki
![]()