Katalinazed
Fanka BB :)
Życzę Ci aby ten miesiąc szybko przeleciał ale spokojnie i pełen relaksuDziękifinalnie 4 zarodki poszły do badania. Jeden wczoraj się zatrzymał w rozwoju. Wiec dla mnie teraz miesiąc odpoczynku i czekania na wyniki badań.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Życzę Ci aby ten miesiąc szybko przeleciał ale spokojnie i pełen relaksuDziękifinalnie 4 zarodki poszły do badania. Jeden wczoraj się zatrzymał w rozwoju. Wiec dla mnie teraz miesiąc odpoczynku i czekania na wyniki badań.
GratulacjeDziewczynyDziękuję wam bardzo że mogłam przez całą procedurę i ciążę przejść razem z Wami
Mam swój cud, maleńki Antek 2880 i 52 cm do KochaniaTeraz z perspektywy czasu to całe in vitro to pikuś w porównaniu do porodu
Zobacz załącznik 1500932
Nam pozostało 77 dniDziękuję dziewczyny
A jak u Was ?
Zleci szybkoNam pozostało 77 dniJuż nie mogę się doczekać. Wszystko na Marysienke już czeka
![]()
A jak Twoja kruszynka?Zleci szybkoMy w poniedziałek już będziemy mieć dwa tygodnie mam wrażenie że czas jeszcze bardziej przyśpieszył
![]()
U nas chwilowo bez zmian... Do 3 procedury chyba przystąpimy dopiero z początkiem rokuDziękuję dziewczyny
A jak u Was ?
RośnieA jak Twoja kruszynka?
A jak Twoja kruszynka?
Dlaczego dopiero po nowym roku ?U nas chwilowo bez zmian... Do 3 procedury chyba przystąpimy dopiero z początkiem roku
Na razie z każdym miesiącem robie jakieś pojedyncze badania i tyle.