Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
dziekuje IlonkoDorotka, ale nie martw się na zapas będzie dobrze, po twoich wynikach widać, że przechodziłaś te paskudztwa, ale obecnie wynik jest ujemny, więc spokojnie
myśl pozytywnie

...
Eh, słów brak. To tak jak dentystka, która mi przez miesiac chyba z 10 zebow borowala, po tym miesiacu z wielkim oburzeniem stwierdzila w jakim beznadziejnym stanie mam dziasla. To kurka przez ten miesiac wiercac w zebach dziasel nie widziala??A pani (przy pobieraniu wymazu) -"ojej jaka brzydka szyjka! przy takiej to zawsze będą porody przedwczesne." - no kurka! to pan prof. tego nie widział??????![]()

Ilonka, nasienie tez moglo byc przyczyna poronienia. Ale to chyba musicie indywidualnie Ty z mezem sie zastanowic, czy da to wiecej szkody czy pozytku w tym momencie. Czy moze tak jak moja lekarka dzis stwierdzila lepiej nie straszyc meza. Bo jednak "zdobycie" probki do badania w ich przypadku jest chyba jeszcze mniej "fajne" niz te nasze wymazy itp.myślicie, ze meża lepiej tez posłać na badania nasienia??