Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Witaj.Dobry wieczor. Na poczatek chcialabym sie przywitac. Jestem tydzien po lyzeczkowaniu, jutro wracam do pracy i "rzeczywistosci".... . Mimo zaawansowanego wieku mam zamiar jeszcze powalczyc, licze ze w takim towarzystwie przyjdzie mi latwiej to wszystko zniesc.
No i bardzo dobrze że lekarz sam z wlasnej inicjatywy dał Ci.listę badań. Co niektórzy lekarze sami raczej nie dadzą, chyba że im się naprawdę prosi. Teraz grzecznie rób badania i zobaczysz. Zajmiesz się domem, pracą i dodatkowo badaniami i nawet nie bedziesz miała czasu żeby rozmyslać i a nóż sama zaskoczysz bez planowania, wyliczeń itd.Powrot do pracy okazal sie lekiem na zle mysli. Dzis bylam na wizycie u ginekologa, byla zaplanowana miesiac temu, mialo byc usg 12tc... tymczasem jestem 10 dzien po lyzeczkowaniu obumarlej ciazy z ktora chodzilam prawie 3 tyg. Wczesniej, 10 miesiecy temu puste jajo, poronilam sama.Spytalam dzis lekarza czy dac sobie spokoj i kupic sobie kota na stare lata, powiedzial, ze mam nie bredzic glupot i wreczyl liste badan.Dziewczyny, dzieki,ze jestescie.