Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A w którym tc robione badanie? Bo im później tym większa przeziernośćMi wyszło 2,6 mm reszta badan i wyniki krwi super, dostałam skierowanie na echo serca z powodu tej przeziernosci
12+3 jakoś tak, ale moja lekarz prowadząca mówi że dziecko wygląda na starsze, mam już córkę, z nią nie mam jak porównać bo ciąże prowadziłam w UK, u mnie w rodzinie same duże dzieci się rodzą.. ogólnie myślę że i tym razem tak bedzieA w którym tc robione badanie? Bo im później tym większa przezierność
Zapytałam, bo u mnie w 13+5 wyszło 2.1 i nie było mowy o dodatkowych badaniach12+3 jakoś tak, ale moja lekarz prowadząca mówi że dziecko wygląda na starsze, mam już córkę, z nią nie mam jak porównać bo ciąże prowadziłam w UK, u mnie w rodzinie same duże dzieci się rodzą.. ogólnie myślę że i tym razem tak bedzie
Może te badania też że względu na wywiad rodzinny, u męża wykryto tętniaka aorty.. no zresztą może już niedługo się dowiem bo mam 28.07 te echoZapytałam, bo u mnie w 13+5 wyszło 2.1 i nie było mowy o dodatkowych badaniach![]()
No i superPrzyszly wyniki badan z krwi,ryzyko jest niskie 1-5000 takze chyba moge spac spokojnie![]()