Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witam w klubie. Z badan polowkowych jedno zdj i to sam brzuszek. U dr Augustyniak wlasnie. Porazka...Dr Rozmus-Warcholinska jest najlepsza tak jak pisalam wczesniej. W pierwszej ciazy wszystkie badania u niej i super. Milo wspominam kazda wizyte. Zdjec tez dawala duzo. Po ok 10 za kazdym razem. Teraz w drugiej to mam moze ze dwa zdjecia od Ilskieg i jedno niewyrazne od Augustyniak.
Dzieki dziewczyny za opinie. Powiem wam, ze ja o dr Rozmus mam tez super zdanie, bo robila mi pierwszs badania. Dostslismy mnostwo zdjec, pokazala dzidziusia w 3d kilka razy mimo ze za to nie placilismy. Sprawdzila przeplywy i tetno dziecka, ale wiecie co mnie troche doluje? Ze na znanym lekarzu sa dwie opinie, ze nie wykryla wady serca...i dlatego jestem rozbita i waham sie miedzy nia a dr Agata Wloch...
Ja wlasnie tez staram sie to sobie tak tlumaczyc, ze to opinie z 2010 roku, wiec dosc stare. Dziewczyne teraz to mi wbilyscie klina. Juz jestem umowiona do dr Wloch, ale teraz tak mysle, ze dr Rozmus mam przetestowana i na badaniach naprawde sie starala, ja jestem panikara, ale ona byla taka pocieszna, ze wsztstko ok, ze dzidzius zdrowy i piekny. Moze faktycznie poslucham Was wszystkie i wroce do dr Rozmus.Też czytałam te opinie. Ja doszłam do wniosku,że one są stare. A dr cały czas się dokształca i to właśnie w tym kierunku.
W mojej okolicy z dostępnych lekarzy ona ma największe kwalifikacje.
Oby nasze dzieciaczki były zdrowe i badania wyszły świetne
Kurcze, tylko mi sie wydaje, ze wlasnie po to rovbimy te prenatalne, zeby sprawdzic, czy jakis wad nie ma. Ja wiem, ze czesc pomysli, ze niepotrzebnie wnikam i szukam problemu, ale mi naprawde zalezy, zeby badania byly zrobione naprawde dobrze, bo z polowkowych nie jestem zadowolona. No i mam dylemat do ktorej pojsc, bo juz tylko miedzy Dr Wloch i dr Rozmus sie zastanawiam. Wiekszosc jest za Rozmus jednak.Slyszalam ze Włoch jest typowa od wad, czyli gdyby było coś nie tak to by to zauważyła