reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Badania, Wizyty, USG :)

reklama
Ale już dziewczyny macie piękne dzieciątka :) takie mikro-człowieczki ;-) wszystko już jest na swoim miejscu. Ja też z niecierpliwością czekam na poniedziałek - o 17:20 mam usg genetyczne :-) wczoraj podejrzałam bąbla - machał do mnie kończynami ale zdjęcia nie dostałam.

Dla mnie to jest coś tak niesamowitego że są w nas takie właśnie mini ludzi, że w tak szybkim tempie się rozwijają, przekształcają i staną się niedługo pięknym malutkim różowym bobaskiem.

Dla mnie to jest coś tak niesamowitego że są w nas takie właśnie mini ludzi, że w tak szybkim tempie się rozwijają, przekształcają i staną się niedługo pięknym malutkim różowym bobaskiem.

No dla mnie również,na początku maleństwo miało 6mm, teraz już ma 6 cm,a dojdzie do około 50 :-)

O mój Boże dziewczyny! Jakie.. mikro człowieczki... :szok:
Moje też będzie tak wyglądać już za 3 tygodnie..
Rosną tak strasznie szybko...
No piękne są, gratulacje ;)

Happy :-) ja 10.15, ale u mnie zawsze gigantyczne przesunięcia są, no nie mogę się doczekać!
Czyli w poniedziałek usg genetyczne Mamaka, a we wtorek Happy79 i ja ;-)
A dalej?

reklama
Do góry