Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jaki jest koszt badań genetycznych prywatnie ? Dla obojga rodziców. Jakie są to badania konkretnie ?Bardzo mi przykro. Napewno musisz wziąć skierowanie do poradni genetycznej dla siebie i męża i tam będziesz miała wykonane badania. Ale najlepiej dowiedz się więcej na tym wątku o poronieniach nawykowych. Ja robiłam prywatnie, to nie wiem jak to wygląda na nfz
4 poronienie, obecnie 8tydzienKtóre to Twoje poronienie? Który tydzień?
Możesz zrobić też płeć, zarejestrować dziecko w Urzędzie Stanu Cywilnego, zorganizować pochowek i zgłosić się po zasiłek pogrzebowy i jeśli potrzebujesz być 8 tyg na macierzyńskim
Wg tego co wiem to już jest powód, żeby zrobić na NFZ, ale nie mam doświadczenia z podejściem lekarzy do refundacji tego badania. I mogłabyś też zrobić już na NFZ kariotypy u siebie i partnera4 poronienie, obecnie 8tydzien
Bardzo mi przykro. Napewno musisz wziąć skierowanie do poradni genetycznej dla siebie i męża i tam będziesz miała wykonane badania. Ale najlepiej dowiedz się więcej na tym wątku o poronieniach nawykowych. Ja robiłam prywatnie, to nie wiem jak to wygląda na nfz4 poronienie, obecnie 8tydzien
To wiem właśnie, chodziło mi o badanie genetyczne płoduBardzo mi przykro. Napewno musisz wziąć skierowanie do poradni genetycznej dla siebie i męża i tam będziesz miała wykonane badania. Ale najlepiej dowiedz się więcej na tym wątku o poronieniach nawykowych. Ja robiłam prywatnie, to nie wiem jak to wygląda na nfz
Nie wiem czy to można zrobić na NFZ. Napewno takie badanie oferuje testdna.pl może przedzwoń do jakiejś poradni genetycznej i oni Cię tam nakierują gdzie się zgłosić.To wiem właśnie, chodziło mi o badanie genetyczne płodu