reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Badanie moczu- czy można oddać trzecie siusiu z rana do badania?

Hej, dziś byłam na badaniach i oprócz krwi, miałam również mocz do wykonania. Niestety zapomniałam kupić pojemniczka i stwierdziłam, że mocz doniosę jutro. Pani w przychodni powiedziała, że badania wszystkie muszą być wykonane jednego dnia (zakupiłam pakiet badań) i dała mi kubeczek żebym się wysiusiała na miejscu. Tak zrobiłam, ale teraz zastanawiam się czy wynik będzie wiarygodny, bo oddałam mocz, który nie był poranny, był krótko w pęcherzu i siusiałam prosto do pojemniczka bez podmycia się :/ Nie był to też środkowy strumień, tylko całe siusiu od początku do końca. Boję się, że wyniki będą fałszywe i nie wykażą ewentualnych nieprawidłowości. Powinnam powtórzyć badanie i nie patrzeć na ten wynik czy tak, jak zrobiłam, też jest okej?

reklama
Do góry