Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
To dobrze, skoro udało się uzyskać blastki to znaleźli jakieś w miarę nadające się plemniki.Już jesteśmy po ICSi. Byłam ciekawa waszej opinii. Mamy 3 blastki 4bb, 4bc, 4bc. Wszystkie z 5 doby
czy suplementy cynk selen kwas foliowy i sok z pomidora pomogą na 0 % morfologie i ruch plemników oraz ich ilość?Kiepsko.
Słaby ruch no i ta morfologia.
Napewno przydadzą się jakieś suplementy na poprawę no i oczywiście wizyta u specjalisty wskazana.
U nas po 1,5 roku starań dostaliśmy zalecenia od mojej pani ginekolog na koenzym Q10, kwas omega 3, Wit B, kwas foliowy dla obojga i to w maksymalnych dawkach (zakupione przez internet bo w aptekach są zbyt małe stężenia suplementów) i po pół roku stosowania mamy upragnionego Synkaczy suplementy cynk selen kwas foliowy i sok z pomidora pomogą na 0 % morfologie i ruch plemników oraz ich ilość?
Co to znaczy te maksymalna dawki jeśli możesz podaj jednostki jakie stosował mąż do porównania. A jakie wyniki nasienia miał mąż że suplementy tak mocno pomogły?U nas po 1,5 roku starań dostaliśmy zalecenia od mojej pani ginekolog na koenzym Q10, kwas omega 3, Wit B, kwas foliowy dla obojga i to w maksymalnych dawkach (zakupione przez internet bo w aptekach są zbyt małe stężenia suplementów) i po pół roku stosowania mamy upragnionego Synka![]()
Co to znaczy te maksymalna dawki jeśli możesz podaj jednostki jakie stosował mąż do porównania. A jakie wyniki nasienia miał mąż że suplementy tak mocno pomogły?