reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Badanie pappa

reklama
Ale co to w ogóle za argument że nie jest fanem jakiegoś badania skoro na to badanie przyszła pacjentka? Tak w ogóle można? To może na 3 trymestru jak przyjdzie to też powie że nie jest fanem i niech nie robi?

właśnie też mi się tak wydaje i nie mogę w to uwierzyć 😳 chyba Autorka trafiła na lekarza, który średnio umie w amnio 😳🙄
Bardzo dobrze umie to profesor jak czytalam opinie o nim poprostu po jego wypowiedzi stwierdziłam że jednak jest większe ryzyko że może sie coś stać niż mówią....

Wszystko super, ale jak można odradzać pappe to już nie rozumiem..wiesz, że nifty to taka sama statystyka jak pappa? Wiesz, że są przypadki gdzie nifty się myli? Przy wysokim ryzyku TYLKO amniopunkcja Ci powie w 100% czy dziecko jest zdrowe czy nie,przynajmniej na podstawowe 3 trisomie.
Natomiast pappa to bardzo ważne badanie.
Uważam że nie do końca pappa to dobre badanie z tego co czytalam i co opini słyszałam co lekarz i co historia to inna opinia... więc coś jest chyba z nim nie tak.....owszem wiem na czym.polega nifty

reklama
Uważam że nie do końca pappa to dobre badanie z tego co czytalam i co opini słyszałam co lekarz i co historia to inna opinia... więc coś jest chyba z nim nie tak.....owszem wiem na czym.polega nifty
Pappa jest badaniem przesiewowym. Ten, kto opowiada, że to nie jest dobre badanie po prostu zwykle kompletnie nie potrafi go odczytywać. Nic z nim nie jest nie tak.

Do góry