Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No to ja bym się zastanowila nad profesjonalizmem tego lekarzaMi została wpisana też „dodatkowa” data planowanego porodu wynikająca z pomiarów. Nie sądziłam że to może czysto „teoretycznie” bo takie różnice są ok. Dzięki! Dobrze że zapytałam![]()
Dokładnie tak, powiedział że rozmiar do obserwacji ALBO ciąża jest młodsza.No to ja bym się zastanowila nad profesjonalizmem tego lekarzabo na połowkowych żadnych dat sie nie zmienia i nie przelicza. Bo niby jakim cudem nagle w 20tc miałaby być ciąża młodsza?
Jezeli wiekowo wychodzi wczesniejszy tydzien niż z daty ustalonej na 1 prenatalnych, to właśnie tu jest rozmowa o ewentualnej hipotrofii i trzeba sprawdzać czy róznica jest ciągle podobna, czy jednak się powiększa.
Ale w zyciu nie słyszałam o ustalaniu na połowkowych daty porodu.
Again - skoro do tej pory pomiary sie zgadzały, to jakik cudem nagle chcesz mieć ciążę o tydzień młodszą? Po pierwszych prenatalnych już się tego nie koryguje.Dokładnie tak, powiedział że rozmiar do obserwacji ALBO ciąża jest młodsza.![]()
Nie może być ciąża młodsza. Pilnuje się terminu ustalonego w 1 trymestrze. Lekarz jakiś dziwny ;-)Dokładnie tak, powiedział że rozmiar do obserwacji ALBO ciąża jest młodsza.![]()
Przecież to nie są moje słowa tylko doktora. Nie udaję mądrzejszej od niego…przekazuje tylko jak skomentował wyniki.Again - skoro do tej pory pomiary sie zgadzały, to jakik cudem nagle chcesz mieć ciążę o tydzień młodszą? Po pierwszych prenatalnych już się tego nie koryguje.
Ale chodzi o to, że powiedział nieprawdęPrzecież to nie są moje słowa tylko doktora. Nie udaję mądrzejszej od niego…przekazuje tylko jak skomentował wyniki.
No to ja bym się zastanowiła nad lekarzem jeśli to lekarz prowadzący. BO ciaza w 20 tygodniu nie może być młodsza nagle o tydzień.Przecież to nie są moje słowa tylko doktora. Nie udaję mądrzejszej od niego…przekazuje tylko jak skomentował wyniki.
Pewnie Ci tak powiedział by Cię pocieszyćPrzecież to nie są moje słowa tylko doktora. Nie udaję mądrzejszej od niego…przekazuje tylko jak skomentował wyniki.
nawet jeśli to jest bardzo nie profesjonalne na jego miejscu. Wolałabym usłyszeć że podejrzewa hipotrofie niż głupotę że nagle ciąża młodsza o tydzień. Naprawdę.Pewnie Ci tak powiedział by Cię pocieszyć