reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

bajki... Czy wasze dzieci ogladaja bajki...

reklama
Dziewczyny czy wasze dzieci potrafią się skupić na oglądaniu 90 minutowych bajek i filmów? (Dobrusia właśnie porzuciła Króla lwa na rzecz Piotrusia Pana i zaczyna fantazjować że do niej przychodzi). U nas obie dziewczyny szybko to zaczeły robić ale dzieci kolegów z pracy tylko takie krótkie baki oglądały w tym wieku.

U mnie Oli potrafi :) no ale ja raczej mu włączam telewizję dziecięcą czyt. jim jam albo disney junior i tutaj są krotsze bajeczki wiec łatwiej mi po skonczonej wyłączyc tv :)

Olisiek juz od dawna bardzo lubi film Psy i koty cz I to normalny film fabularny dla dzieci ale aktorami głownie sa psiaki, kocha ten film i moze oglądac w całosci :)
Jest wiele takich filmów ze zwierzętami m. in. swiąteczne psiaki itd i tez je lubi no moze nie tak bardzo jak Psy i Koty :)

A u nas królują bajki online, tv prawie nie jest włączane przez żadnego członka rodziny ;) Najczęściej korzystamy chyba z http://bajkowa.tv/, bo małemu jakoś najbardziej przypadło do gustu :)

Ja mam 11 miesięczniaka i generalnie specjalnie mu nie włączam, ale gdy leci coś w telewizji, bo ogląda mąż bądź rodzina to nie zabraniam mu.

reklama
Moja córka ma 1,5 roku i bajek nie ogląda. Nie lubi, może ją nie interesują, nie wiem. Może po prostu jest za mała.

Do góry