tosia 1
Fanka BB :)
moja ória też nie hciała oglądac bajek szybko się nudziła. my zaczęłyśmy od domisiów.ten program z wszystkich proponowanych przez telewizję wydaje mi się najmądrzejszy. jakoś nie zainteresowały ją teletubisie a ja przyznam nie zachęcałam jej bo dla mnie ta bajka jest strasznie głupia. teraz to i by pewnie więcej bajek oglądała bo lubi noddiego ale ja przyznam staram sie by był to ewentualnie jeden program rano lub pół godziny na mini mini i dobranocka góra.
na szczęście tosia bardzo lubi czytanie i umie się skoncentrowc na długich bajkach. mogę więc zamiast bajki w telewizji zaproponowac książeczkę. wprawdzie to bardzo czasochłonne dla mamy ale polecam. co tam nieumyta podłoga? pozdr.
na szczęście tosia bardzo lubi czytanie i umie się skoncentrowc na długich bajkach. mogę więc zamiast bajki w telewizji zaproponowac książeczkę. wprawdzie to bardzo czasochłonne dla mamy ale polecam. co tam nieumyta podłoga? pozdr.
Są głosy, że telewizja hamuje rozwój mowy. Moim zdaniem nie, chybaże dziecko tylko ogląda telewizje i nie robi nic innego. Mój synek mówi dużo i ładnie, jak na swój wiek.