Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Stawiam na trolla. A już na pewno nie uwierzę, że to pisze dorosła kobieta.Ja was podziwiam dziewczyny,że tak dzielnie odpisujecie. Albo jest trollem,albo obcokrajowcem ew.ma braki intelektualne(proszę nie krzyczeć za to)![]()
Ciężko uwierzyć,że faktycznie to mogłaby być dorosła kobieta. Chyba,że ktoś się wychowywał pod kamieniem przez ostatnie 20 lat.Stawiam na trolla. A już na pewno nie uwierzę, że to pisze dorosła kobieta.
Ja napiszę,że nie miałam żadnych gazów we wczesnej ciąży,bolały mnie piersi,pobolewał brzuch i pić mi się chciało bardzo,później doszła wrażliwość na zapachy i wstręt do różnych rzeczy,oczywiście nudności,wymioty,chęć ciągłego spania i uczucie,że mi ciągle zimno.
Tak z ciekawości - czemu tak bardzo nie chcesz zrobić badania beeta HCG ?Ja mam tylko bolały piersi pobolewal mnie brzuch a teraz ciągle pije wodę 3,5l wypije w ciągu dnia teraz mam bardzo wrażliwość na perfumy i dezodorant.
No dobrze. Masz takie objawy. Zdarzają się, nie u każdej takie same. I co w związku z tym? Jak brzmi pytanie?Ja mam tylko bolały piersi pobolewal mnie brzuch a teraz ciągle pije wodę 3,5l wypije w ciągu dnia teraz mam bardzo wrażliwość na perfumy i dezodorant.
Też pomyślałam o niepełnosprawności intelektualnejJa was podziwiam dziewczyny,że tak dzielnie odpisujecie. Albo jest trollem,albo obcokrajowcem ew.ma braki intelektualne(proszę nie krzyczeć za to)![]()
Brałam te witaminy ze śniadaniem. 1 kapsułka ze srebrnego blistra i 1 z pomarańczowego. Codziennie.Które mam brać jedno i drugie bo nwm powiedzieć proszę jestem bardzo młoda dziewczyna mam 22 lata skończone