• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Bardzo blada kreska

Zgadzam się. Na początku dobrze jest pilnować jaki ten przyrost jest bo różne są przypadki. Mówię tak bo ja akurat miałam złe doświadczenie (cp) I gdybym robiła ten przyrost od początku to bym wiedziała wcześniej że coś się dzieje. Co oczywiście absolutnie nie znaczy że trzeba się martwić ☺️ na pewno wszystko będzie dobrze, życzę spokojniej ciąży i gratuluję przepięknego prezentu na święta ❤️🥳
U mnie przyrost był w normie i w 5+4 okazało się że to CP

reklama
Dziękuję bardzo! Wszystkie kobiety są tu wspaniałe! To od razu poruszę inny temat :) Pierwszy dzień ostatniego okresu miałam 24 listopada. Dni, do których mogło dojść do zapłodnienia 7-11.12. Licząc czas od okresu wychodziłoby, że to 4 tydzień ciąży. Kiedy trzeba iść do ginekologa? :)

Dziękuję bardzo! Wszystkie kobiety są tu wspaniałe! To od razu poruszę inny temat :) Pierwszy dzień ostatniego okresu miałam 24 listopada. Dni, do których mogło dojść do zapłodnienia 7-11.12. Licząc czas od okresu wychodziłoby, że to 4 tydzień ciąży. Kiedy trzeba iść do ginekologa? :)
Zrob sobie betę z przyrostem po 48h. Jeżeli przysmrost będzie dobry, a Ty nie plamisz i nic mocno nie boli, to ja poszlabym do lekarza w 1 polorie stycznia.

reklama
jeśli beta będzie wynosiła ponad 1000 to powinno coś widać w tedy

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry