Beta już pokazeBardzo dziękuję za rady. A czy z własnego doświadczenia możecie podpowiedzieć, kiedy pobierałyście krew na betę? Czy miałoby to sens, gdybym pobrała krew jutro, a planowana miesiączka jest na piątek/sobotę?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Beta już pokazeBardzo dziękuję za rady. A czy z własnego doświadczenia możecie podpowiedzieć, kiedy pobierałyście krew na betę? Czy miałoby to sens, gdybym pobrała krew jutro, a planowana miesiączka jest na piątek/sobotę?![]()
Jeżeli jest to kreska ciążową to Beata we krwi będzie. Ja bym ją zrobiła.Bardzo dziękuję za rady. A czy z własnego doświadczenia możecie podpowiedzieć, kiedy pobierałyście krew na betę? Czy miałoby to sens, gdybym pobrała krew jutro, a planowana miesiączka jest na piątek/sobotę?![]()
TakZrobiłam betę - wynik 14,3 mlUczy to oznacza ciążę?
Zrobiłaś sobie przyrost ?Dziękuję! Piękna wiadomość!
Zgadzam się. Na początku dobrze jest pilnować jaki ten przyrost jest bo różne są przypadki. Mówię tak bo ja akurat miałam złe doświadczenie (cp) I gdybym robiła ten przyrost od początku to bym wiedziała wcześniej że coś się dzieje. Co oczywiście absolutnie nie znaczy że trzeba się martwićPewnie czemu nie ? Ogólnie to sprawdza się co 48h lub 72 h czy jest przyrost prawidłowy