Lady Loka
Fanka BB :)
Może, a może być poronienie.Dziewczyny a czy w ciąży pozamacicznej występują plamienia? Wczoraj właśnie zaczęłam plamić.
Skoczyłabym teraz na betę, zeby zobaczyć czy spada.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Może, a może być poronienie.Dziewczyny a czy w ciąży pozamacicznej występują plamienia? Wczoraj właśnie zaczęłam plamić.
Lekarz powiedział, żeby już nie powtarzać bety. Pójdę jutro z czystej ciekawości. Na razie to nie jest krwawienie a zwykłe plamienie.Może, a może być poronienie.
Skoczyłabym teraz na betę, zeby zobaczyć czy spada.
Tak, mogą.Dziewczyny a czy w ciąży pozamacicznej występują plamienia? Wczoraj właśnie zaczęłam plamić.
Jak to nie powtarzać, skoro masz słaby przyrost, ale idzie w góręLekarz powiedział, żeby już nie powtarzać bety. Pójdę jutro z czystej ciekawości. Na razie to nie jest krwawienie a zwykłe plamienie.
Idź dzisiaj, będziesz mieć odstęp 48hLekarz powiedział, żeby już nie powtarzać bety. Pójdę jutro z czystej ciekawości. Na razie to nie jest krwawienie a zwykłe plamienie.
Może nie chciał mnie denerwować. Nie mam pojęcia. Ogólnie liczę się z tym że to może być poronienie. Jestem teraz w pracy i nie bardzo mogę iść na kolejną betę.Jak to nie powtarzać, skoro masz słaby przyrost, ale idzie w górę![]()
Może nie chciał mnie denerwować. Nie mam pojęcia. Ogólnie liczę się z tym że to może być poronienie. Jestem teraz w pracy i nie bardzo mogę iść na kolejną betę.
Rozumiem. Może nie chciał denerwować.Może nie chciał mnie denerwować. Nie mam pojęcia. Ogólnie liczę się z tym że to może być poronienie. Jestem teraz w pracy i nie bardzo mogę iść na kolejną betę.
Myślę że chciał poczekać do kolejnego USG. I nie chciał robić zbędnych nadziei.Fakt. Martwa już się denerować nie będziesz![]()
Ale musisz mieć bete ponad 1000, aby coś było widać na USG. W tym tempie to jeszcze z 2 tygodnie Ci zajmie.Myślę że chciał poczekać do kolejnego USG. I nie chciał robić zbędnych nadziei.