aniab190
mama czerwcowa '06
Mój mleko modyfikowane pije raz dziennie i to do snu a z tego co się orientuję to po mleku jedynie mogłyby być problemy z twardą kupką, mi lekarka zawsze mówi ze jak kupki są luźne to może być wirus, zęby albo coś z jedzenia typu nowości w pokarmie, warzywa świeże sezonowe
A doprowadziły do tego niestety babcie oczywiście nieświadomie.
Ale juz dostaly ochrzan i będzie ok. A zorientowalam sie bo najpierw teściowa powiedziala mi ze Sandra nie chce pić herbaty ani mleka (zmiana smoczka) to zjadla zaraz po sniadaniu zupke taka jak to moja tesciowa określa treściwą potem w domu jej dała mięska i cieszyła się że Sandrusia łakomie zjadła babci mięsko ---zadowolona jak niewiem . A na drugi dzień przyszła do Sandry moja mama bo zmieniają się na dyżurach i patrze co ona robi (godzina 10 rano ) a ona wyciąga mięsko w słoiczku uduszone wcześniej w domu i kluseczki no bo Sandrusia lubi ale po ochrzanie schowała mięsko do lodówki a Sandra dostała na drugie sniadanko sereki danonki. I tak to dowiedziałam się ze samdrusia przy babciach to najlepiej mięsko wcina i trwało to ok tygodnia a póżniej biedna miała zaparcia --- to ci babcie :-) ale tak to jest jak sie chce wnuczce nieba przychylic
Chociaż ostatnio babcie coraz częściej maja zapełnione lodowki danonkami, kaszkami mannymi i innymi tego typu deserkami, zawsze są owoce dla Otylki i oczywiscie kinderki, bo która babcia nie da czegoś slodkiego wnusi