reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Bardzo Nurtujące Problemy

reklama
to mnie uspokoiłyście- u Klaudii 2 kupki to standard..trzecia gratis;)

uwielbia jogurty, danonki itd. i soczki przecierowe- mogłaby dosłownie tylko to jesć:baffled:..obiady to biega po domu i tak cos tam dziebnie- rzadko kiedy sama powie am i przyleci po kolejną lyzeczkę..a usiedziec to..no w Anglii ma swój fotelik i w nim jej widac dobrze sie jadło Jesli chodzi o soczki i deserki jogurtowe - no tu prosi c jej nie musze..tylko stoi przy mnie, grzecznie siada i pyszczek rozdziawia i -mówi am ..am a za chwilę mniam mniam - i masuje sie po brzuszku..musze spróbowac podac kakao

a ja wam powiem, że Otylka to znowu straszna kiełbasiara:szok::szok::szok:
na śniadanie kaszka, a potem kielbasa, na kolację zawsze kiełbasa i basta...a jak w sklepie widzi kiełbase to wyciaga ręce i się drze ze już chce i koniec.

Moja mam powiedziała, że to po mnie:-D:-D:-D

Ja podaje kakao ale bardzo slabe na wieczor...do spania...a ostatnio mloda pochlania parowki...na sniadanie zjadla dzis dwie plus kawalek chleba ze serkiem topionym...Jak jest glodna to wola do mnie YYYYYYY i ciagnie mnie za reke do lodowki:-D
No i standardowo zjada z 4-5 plasterkow sera-to jak amen w paciezu na sniadanie musi byc:-)

Z kupami to tez u nas zazwyczaj dwie...

Baśka, ale jak rozumiem, po modyfikowanym nic Karolkowi nie jest?
Napisałaś coś o zgrzytach - chodzi o babcie? Bo nie załapałam?

Mamoot po modyfikowanym jest ok, po plasterku sera na śniadanie też - to mamy sprawdzone
A o babcię chodziło o to, ze u nas dopiero teraz na dobre się okaże czy zgrzyty będą czy nie, a raczej jakie, bo jakieś na pewno (obie z moją mamą lubimy stawiać na swoim) :) bo babcia teraz przyszła "na cały etat" ;)

Czy wasze dzieciaczki też potrafią na raz cztery danonki wsunąc i jeszcze im mało ? bo boje się że tą moją Sandrule utucze :-D:-D:-D:-D a dzisiaj zjadła 3 parówki takie berlinki :szok:
nie wiem czy to ten wątek ale kontynuuje temat :-D:-D:-D

no mloda tez potrafi 3-4 wciagnac ale zazwyczaj robie tak ze wczesniej przed danonkiem daje cos innego do jedzenia a danonek jako deserek...a parowki tez zje na sniadanie 2-3 plus kawalek chleba:happy:

reklama
Wojtek to ogólnie lubi wszystkiego dużo zjeść, więc muszę go ograniczać, żeby się zupełną kuleczką nie zrobił. Choć teraz od kiedy chodzi, to pewnie spowolni dążenie do idealnego kształtu. ;-)
A Danonków to mu akurat nie daję.

Do góry