Jestem w 19tc.Wyczuwam bardzo rzadko ruchy,wczoraj rano naliczylam chyba z 12 ale potem caly dzien nic i dzisiaj też cisza.Czy to normalne na tym etapie ciąży?W ktorym tygodniu powinnam czuc ruchy często?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mam łożysko na scianie tylnej akuratJestem w 22 t.c. i nie zawsze czuje ruchy. Okazało się że łożysko mam na przedniej ścianie i na razie amortyzuje szturchnięcia. Odczuwam raczej sporadycznie po bokach brzucha kopnięcia albo czasami mam wrażenie muskania jakby po pęcherzu. Wszystko zależy od ułożenia. Niektóre dni prawie nic nie odczuwam. Dzisiaj jestem po wizycie więc wiem, że jest wszystko ok. Możesz zwrócić uwagę na lokalizacje ruchów - jeżeli wcześniej odczuwałaś raczej po bokach brzucha to możesz mieć po prostu tak jak ja![]()
Spokojnie na tym etapie dziecko się dopiero rozkręca. Ma dużo miejsca. Ja z moją miewałam ciche dni...Jestem w 19tc.Wyczuwam bardzo rzadko ruchy,wczoraj rano naliczylam chyba z 12 ale potem caly dzien nic i dzisiaj też cisza.Czy to normalne na tym etapie ciąży?W ktorym tygodniu powinnam czuc ruchy często?