Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kochana dziękujęBardzo współczuję, bo sama przez to przechodziłam. Teraz boję się, że będę miała przez to zestresowane dziecko tyle mu wysłałam wtedy złych emocji.
A moje krwawienie okazało się krwawieniem z naczynek w pochwie. Ogólnie pierwszy trymestr jest taki niepewny, ale za bardzo sobie mieszamy w głowie - dlatego przestań czytać, odpocznij, czekaj na kolejne badanie![]()
No to super, na usg przy takich wartościach, już powinno być coś widaćMoje Drogie zdzwoniłam do laboratorium opowiedziałam o całej sytuacji i o swoich nerwach. Pani w tym samym momencie wzięła ponownie moja próbkę do analizy i za chwile oddzwoni z dokładna wartością . Powiedziała tylko , że wynik jest tak wysoki , że aparat sobie z tym nie radzi i musi to rozcieńczyć ręcznie. Odetchnęłam trochę. Ale dzisiaj i tak jedziemy na usg.
Kochana ja byłam tydzień temu i już było coś widać. A w sumie 6 dni temu.No to super, na usg przy takich wartościach, już powinno być coś widać
Będzie dobrze, czekamy na wieściKochana ja byłam tydzień temu i już było coś widać. A w sumie 6 dni temu.