Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A jak po zmianie czasu?Oooo stary tematale od siebie napiszę- mój 3latek śpi od dwóch tygodni od 19.30 do 5 i nie umiem go przestawić. Do przedszkola nie chodzi, tv nie ogląda od tygodnia ponad. Myslalam, ze powodem są bajki, które jakoś tam wpływają na jakość snu. No i śpi spokojniej bez tv, owszem, ale nadal do 5.
Tak samo. Krotko przed zmianą czasu już zaczął sie budzić kolo 5.30. A po zmianie czasu wstaje o 5. Drzemek nie ma od 6ciu tygodni. I na początku spał super 12h w nocy. No ale mu sie odmienilo. Teraz jak spi 10h w nocy, to budzi sie wesoly, wyspany. No ale okolo 15 nadchodzi kryzys humoru, ale na drzemke kolo 13 nqwet nie ma mowy zeby poszedl. Ucieka z lozkaA jak po zmianie czasu?
Ech. Moi oboje w dzień nie śpią w dzień jak są w domu i mamy teraz pobudki koło 4:30Tak samo. Krotko przed zmianą czasu już zaczął sie budzić kolo 5.30. A po zmianie czasu wstaje o 5. Drzemek nie ma od 6ciu tygodni. I na początku spał super 12h w nocy. No ale mu sie odmienilo. Teraz jak spi 10h w nocy, to budzi sie wesoly, wyspany. No ale okolo 15 nadchodzi kryzys humoru, ale na drzemke kolo 13 nqwet nie ma mowy zeby poszedl. Ucieka z lozka
A jak z humorem i z męczeniem w dzień?Ech. Moi oboje w dzień nie śpią w dzień jak są w domu i mamy teraz pobudki koło 4:30dzisiaj pierwszy raz wstali po 5 po zmianie czasu. Oby to był dobry początek wstawania, a nie jednorazowa akcja.
Synek 3,5 roku zazwyczaj daje radę. Córka 2 lata od południa marudzi, ale nie pójdzie spać, jeśli synek nie idzie. Tylko on ją potrafi uspać w dzień. A jak już się razem położą, to śpią oboje albo żadneA jak z humorem i z męczeniem w dzień?
Ja też liczę na to, że w końcu synek choćby do tej 6.30 pośpi![]()
u 3 latków odrzucenie drzemki w dzień to nie jest takie czarno-białeOooo stary tematale od siebie napiszę- mój 3latek śpi od dwóch tygodni od 19.30 do 5 i nie umiem go przestawić. Do przedszkola nie chodzi, tv nie ogląda od tygodnia ponad. Myslalam, ze powodem są bajki, które jakoś tam wpływają na jakość snu. No i śpi spokojniej bez tv, owszem, ale nadal do 5.