Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Hej jestem strasznie ciekawa czy założyli już basen dla niemowląt??
Wcześniej nie spotkałam się z czymś takim, ale po powrocie do Tar. nic już nie wiem.....:-)
Hej
Wiem że ten temat dawno temu stworzony był ale dla odświeżenia odpowiem
Basenu nadal nie ma ale są zajęcia na nowo otwartym basenie (rok temu) w Woli Rzędzińskiej. niestety dopiero od września bo teraz jest przerwa wakacyjna. Woda z tego co wiem to tam jest najczystsza z wszystkich basenów z okolic Tarnowa.
Nazwa szkółki to PLUSK Tarnów w wyszukiwarce lub na facebooku ich znajdziesz
A dzieciaki tam chodzą już od 3-4 miesiąca życia
Pozdrawiam
N.
Ja powiem, że chodziłam na te zajęcia w soboty i woda miała zawsze 32 stopnie (prowadzący przynosi termometr elektroniczny, który cały czas pływa w wodzie i każdy mógł sprawdzić). Nie wiem jak jest w tygodniu bo nie mam czasu tam się przejechać. Co do wielkości to powiem,że mieliśmy 2 tory dla siebie na zajęciach i dla mnie jest w sam raz (zawsze było maks 6 rodziców z dziećmi). Masz racje basen szkolny to mały dla dorosłego ale dla maluszków super.
Czystość wody?? Mi pediatra poleciła ten basen na Woli Rzędzińskiej i w Dąbrowie Tarnowskiej jak byłam zapytać czy mogę chodzić na basen z niemowlakiem. A w szatniach jak wszędzie
Pozdrawiam
N.
To ja powiem tyle że w piątki i wtorki na areobiku woda jest czasem lodowata i z trudem sie wchodzi A jak kiedyś moja mama przyniosła sobie termometr żeby zmierzyć temperaturę to "ratownik" naskoczył na nią że nie ma prawa i zabrał jej go Może w soboty jest inaczej ale w tygodniu to różnie bywa