reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Basen dla niemowląt

ja też moge polecić wodne hobby. mała chodzi tam od 5 m. życia i jak narazie bardzo jej się podoba. Zajęcia ciekawe dziecko się nie nudzi, pani która prowadzi zajęcia ma podejście do dzieci i mam nadzieję że od września to ona będzie je prowadziła bo ostatnie zajęcia prowadziła właścicielka i jak dla mnie to już nie było to samo. Pozdrawiam

reklama
Interesujący post Wodnika, ale chyba zapisał sie tutaj tylko po to by popsuć komuś opinię ;)

My dzisiaj byliśmy pierwszy raz w Strefie H2O na Mierzynie. Filip nie ma jeszcze skończonych 3 miesięcy. dziecko było zachwycone! Nawet nurkowanie go nie przestraszyło. Instruktorka, widać kompetentna osoba, wie jak przygotować malucha do kontaktu z wodą. Jestem bardzo zadowolona. Zapisałam synka i będziemy co tydzień chodzić.

A w jakich godzinach i dniach można przyjść z dzieckiem na zajęcie zapoznawcze, tak jak ty, k8libby? Planujemy jechać z małą w grudniu do Laguny ale najpierw chciałabym ją jakoś przygotować, np. na basenie.

Na zajęciach jest max 7 mam z dziećmi, więc tak z biegu nie da rady wejść, trzeba zadzwonić i się umówić :)

Zawsze znajdzie się ktoś niezadowolony, bo każdemu nie da się dogodzić. Ja myślę, że głównym problemem AA jest jego właścicielka, która jest dość trudna osobą. Miałam z nią do czynienia na trochę innej stopie, więc wiem w czym tkwi problem :) Znam wiele mam, które chodzą do AA od lat i są bardzo zadowolone, ale to też może kwestia potrzeb, jedni mają małe inni bardziej wygórowane. Do AA będzą przychodzić i odchodzić, biznes się kręci, kasa wpływa, więc właścicielka problemu nie widzi.

Ja polecam strefę H2O, jest super :) Czysto, miło i przyjemnie.

no właśnie to chyba nie miejsce na takie wpisy, a po drugie niezłą reklamę robi sobie aquaacademy jeżeli tak od razu straszą sądem to lepiej z nimi nie zadzierać :p

My dzisiaj byliśmy pierwszy raz w Strefie H2O na Mierzynie. Filip nie ma jeszcze skończonych 3 miesięcy. dziecko było zachwycone! Nawet nurkowanie go nie przestraszyło. Instruktorka, widać kompetentna osoba, wie jak przygotować malucha do kontaktu z wodą. Jestem bardzo zadowolona. Zapisałam synka i będziemy co tydzień chodzić.

A ile kosztuje taka przyjemność w H2O?
Jestem ciekawa, bo z chęcią bym się wybrała na basen z Polą. Słyszałam o kilku szkółkach na SDSie, ale do Mierzyna nam bliżej :)

reklama
Wyciągam temat :)
Właśnie się rozglądam. Myślę o strefie H2O, lub jakiejś szkole na sdsie.
Możecie coś doradzić?

Do góry